oyuna girmiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve albafaciem tarafından 8 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. albafaciem

albafaciem User

merhaba 2 gündür oyuna girmiyorum ana sayfa açılıyor ama baglantı sayfası bi türlü baglantı yapmıyor denemedigim yol kalmadı olmuyor olmuyor söylediginiz bütün her şeyi yaptım ama olmuyor acil yardım

2. kardesım aynısı bendede oluuyoı ana sayfada yazılar gidiyo yazı yazan yere beyaz ktucuk gelıyo oyun yuklenlenıyor... diyo acılmıyo hic yuvarlak donup duruyo suportada basvurdum birsuru sey onerdi yaramadı ben buldum ama ana sayfa darkorbit reloaded yazan yerde bigpoint.com geri donüş var oraya tıkla ve aksiyondan darkorbiti sec ordan grcen serveri sec direk düzelir benım suan girdim butun carlarda aynı sorun var bole cozum bldum anasayafada oyunada giriyo rahat

3. KARANLIK

KARANLIK User

Sorunları ileticeğim ancak arkadaşımızın dediği yöntemi denemedim ancak doğru olabilir.İyi forumlar.

4. Merhaba ,

İlave olarak bilgisayarınızda ESET antivirüs programı varsa geçici olarak devre dışı bırakıp deneyiniz. Gelişmiş Ayarlar kısmını bulabilirseniz Gelişmiş Ayarlar kısmından Web Erişimi Korumasını devre dışı bırakarak deneyebilirsiniz.

Ayrıca DNS aktif ise iptal edip otomatik DNS aldırıp deneyiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.