Oyuna güncellememi gelmiş ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 12 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna güncellememi gelmiş yoksa banamı öyle geliyor merak ettim sanki gemi detayları lazer atışkarı felan daha güzel olmuş ayrıca oyun birazcık daha hızlanmış gibi acaba bi banamı geldi bu yoksa bir güncellememi yapıldı ? sanki lazer atışları daha kalın ve belirgin gemi detaylarıda öyle

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu yakın zamanlarda bu yönde bir bilgi verilmedi.Oyuna uzun zamandır girmiyormuydunuz ?

İyi forumlar

3. evet işten dolayı pek fazla giremiyordum bugün girince biraz şaşırdım acaba girmediğim içinmi bi değişiklik hissettim :) ?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yaklaşık bir ay önce bir değişim oldu lazerlerin seri vurması vs ancak son 1 hafta için böyle bir durum oluşmadı.

İyi forumlar

5. peki ozaman ben yanlış anlamış olabilirim sadece demek istediğim lazerlerin atışları bugün girdiğimde birazcık daha kalın ve belirginleşmişti demek istediğim oydu yada ben öyle algıladım..konu kitlenebilir

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

Ancak yinede forumu takipte kalabilirsiniz.Bir değişiklik olduysa paylaşılabilir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.