Oyuna İyileşme Gelir mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve scbking52 tarafından 3 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. scbking52

scbking52 User

hala ban dalgası geleceğine inanan varmı yada oyunda bir düzelme bekleyen herhangi bir şekilde fps sorunları olur hileler vs. kaç senedir bu oyunun oyuncusuyum çok keyif alarak oynardım 2 senedir oynamıyorum arada bakıyorum düzelmesini ümit ediyorum ama inancım kalmadı artık bu kadarda olmaz be kardeş

2. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

İlgili durumlar raporlandı sonuç bekleniyor.

Saygılarımla,

Amiral34.

3. scbking52

scbking52 User

sayın adminim tr adminlerinin banlayamama durumunun farkındayım fakat size sorayım sizin oyunun düzeleceğine dair bir beklentiniz varmı mesela sadece hile de değil artık oyun motorumudur nedir (çok teknik bilmiyorum) mesela 144 hz monitörler çok yaygınlaştı oyuncular arasında ama bu oyun hala 60 fps kilitli ve 60 fps i bile veremiyor :)bu tarz durumların da düzelmesi gerekiyor sadece hileyle bitmez bence

4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY User

Merhaba,

2006 betaları ve sonrasın da dönemin en güzel grafikleriyle hayatımıza giren bir oyundu. Tabi yükselen grafik görüntüleriyle birlikte DO biraz daha güncelleme de yavaş kaldı diye düşünüyoruz belki de bu işin sebebi hep temelinde yattığı gibi düşük internet hızları ile oynanabilir fps'li bir oyun sunmaktı bize belki de...

Şahsen, aynı durumdan bende şikayetçiyim artan grafiklerde indirilebilir istemciye geçildi ve buna göre bir kurguyla grafik eklenebilirdi. Bakalım ne olur ne biter ilerleyen süreçte.

Konu başlığınız tekrar düzenlenmiştir.

Türkiye Takımı!

5. scbking52

scbking52 User

cevap için teşekkürler iyi çalışmalar diliyorum

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  6. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY User

Merhaba,

Teşekkür ederiz. İyi oyunlar.

Türkiye Takımı!