Oyuna kendi müziklerimizi eklemek..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kral-87 tarafından 31 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsunmu Olmasınmı ?

1. Olsun

92,3%
  2. Olmasın ben eski müzikleri seviyorum

7,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral-87

Kral-87 User

Birçoğumuz dakorbit oynarken müziği kapatır bunun sebebi müziklerin kötü olması düşündüm darkorbite kendi müziklerimiz ekleme olmalı böylece kasılırken veya baskın yaparken sıkılmayız diye düşünüyorum.

Sağ Yan tarafta müzik URL leri ni ekliyip oyunda ise ayarlar kısmında çalabilir

kırmızı küp yerine ise eklediğimiz müzikler görünebilir..

NOT: Resimler biraz amatörce ama olsun yinede değer

Son düzenlenen: 4 Şubat 2015
  2. Merhaba ,

Oyunda böyle bir özelliğe gerek var mıdır bilmiyorum fakat harici şekilde bazı programlar ile müzik dinleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Prophecy

Prophecy User

Bence de olmalı harici programlar kullanınca kasıyor buna çözüm olur tam destek +1

BlackGhost™ bunu beğendi.
  4. Bence de olması gerekir daha iyi olur

5. #.uzayx.
    Bende kaç günden beridir düşünüyorum şu konuya diğer programlardan kasıyor oyun içinde müzik dinlemek iyi olur diye ama rezil olmaktan korkuyordum iyi oldu .uzayx. sende benimle aynı fikirdeymişsin :)

Prophecy bunu beğendi.
  6. webce

webce User

valla olabılır ws atarken mehter marsı calarım:=)())

7. Bu konuda da iyi bir fikir benden :)

Pilot Profili'nde ''Playlist'' yani ''Yürütme Listesi'' adlı bir sayfa daha açılacak oradan da URL yoluyla istediğimiz müziği ekleyeceğiz.

Dikkat ! Her oyundan çıktığınızda yürütme listesi silinir :)

8. Kral-87

Kral-87 User

oynlarınız için teşşekürler konu güncell birkaç görsel ekliyiyim amatörce ama olsun .D

Son düzenlenen: 4 Şubat 2015
  9. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba,

Bence böyle bir şey gereksiz çünkü böyle bir şey eklendiği zaman oyun ekranına kasmalara ve donmalara neden olabilir ve bu yüzden harici programlarla dinlemek daha güzel olur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.