Öneri Oyuna Kesinlikle Getirilmesi Gereken 11 Şey, Okuyun Paylaşın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FeelTheFeaR tarafından 25 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kaç maddeyi beğendiniz?

1. 1 ya da hiç

20,0%
  2. 2

20,0%
  3. 3

10,0%
  4. 4

oy sayısı 0
    0,0%
  5. 5

oy sayısı 0
    0,0%
  6. 6

oy sayısı 0
    0,0%
  7. 7

oy sayısı 0
    0,0%
  8. 8

10,0%
  9. 9

oy sayısı 0
    0,0%
  10. 10 ya da 11

40,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1- Klan savaşlarının bir kazananı olmalı, kazanan klana ödül verilmeli ya da klan sıralamasına kazanan savaşlar etki etmeli. Savaşlarda 10 günün sonunda öldürme/ölüm oranı gibi bir şeyin sonucuna göre kazanan belirlenebilir.

2- Sunucular birleştirilmeli, birleştirilen sunuculardaki oyuncuların sıralama konusunda oluşacak karışıklıktan dolayı bir çekinme durumu varsa 2,3 belki 4 sunucu bir arada oynasın fakat sıralamalar her 2 sunucu için ayrı tutulsun.

3- Avantaj kutuları kaldırılmalı. Sebebi bigpoint'in bazı konularda yıllardır gerekeni yapmaması.

4- Oyuna kesinlikle daha fazla görev getirilmeli, günlük görevler çok kötü. Ayrıca görevler daha fazla ödül vermeli.

5- Bir klan kurulduktan sonra klan başkanı en az 10 gün boyunca o klanda kalmak zorunda olsun.

6- Klan sıralamasında kullanıcıların tecrübe puanı, şeref puanı, klanın kazandığı savaş sayısının kaybettiği savaş sayısına oranı etki etmeli.

7- Açık arttırma üzerinden satın alınan x2, x3, sab, roketler ve mayın gibi cephanelerin sayısı 10'a katlanmalı

8- Spectrum tasarım özelliğinin aktif olduğu süre 30 saniyeden 20 saniyeye indirilmeli.

9- Güçlendirme süreleri 20 saate çıkarılmalı.

10- Daha fazla gemi çeşidi getirilmeli. Hades gibi diğer kapılarda grup olarak yapılabilmeli, grup olarak bir kapıya girildiğinde yaratıkların verdiği ödüller gruptaki kişi sayısına göre katlanmalı, kapı ödülü değişmemeli.

11- x9 gibi bir harita sunucular birleştirildikten sonra oyuna heyecan katabilir.

2. 1- Güçlü klanların hepsinin zayıf klanlara savaş açmasına sebebiyet verir. OLUMSUZ

2- Sunucular kesinlikle birleştirilmemelidir. Yeterince kalabalık bir sunucuda oynayan oyuncu olarak buna kesinlikle karşıyım. OLUMSUZ

3- Avantaj kutuları içerikleri düzenlenmeli (%25-%50 düşüş) . Kaldırılmasına pek yanaşmıyorum. KARARSIZ

4- Görevler olmalı. Ancak daha fazla ödül konusu max %10 arttırılmalı daha fazlası olmamalı. KARARSIZ

5- Gereği yok gibi görünüyor. KARARSIZ

6- Savaşı kazanan ve kaybeden yoktur. Bu sebepten şuanki sistem devam etmeli. OLUMSUZ

7- Miktarlar komik kalıyor. İyi düşünülmüş. OLUMLU

8- Kesinlikle olması gerekiyor. OLUMLU

9- O zaman maliyetlerininde 20.000 U ya çıkarılması gerekir. OLUMSUZ

10- Her gelen gemi denge sağlamaktan ziyade dengeyi bozma amacıyla getiriliyor. OLUMSUZ

11- Sunucuların birleştirilmeyeceğini umuyorum. Bahsedilen x-9 haritasına gelince içeriğine bağlı olarak bir şeyler yapılabilir. KARARSIZ

3. 1- Klan savaşlarında klanların sıralamaları esas alınırsa daha güzel olunur. Mantık doğru ama konunun biraz daha ayrıntılı incelenmesi lazım KARARSIZ

2- Sunucun birleştirme olayı zaten DO tarafından an itibariyle üstünde çalışılan bir şey %75 ihtimal gelecek, normal de karşı çıkardım kasmalar yüzünden ancak oyun indirilebilir hale gelme planı da olduğu için hatta sezonluk sistem de beraberinde gelerek oyundaki rekabet ortamı iyice kızışacağı için oyum OLUMLU

3- Avantaj kutuları benim için de saçma bir olay. Zaten bu kutulardaki ekstra enerji ve uridium harici hiç bir şey işe yaramıyor. Bunun yerine yaratık uridiumları ve görev uridiumları arttırılırsa ve Ancak x1 haritalarındaki kutular kalırsa (Onlar zaten düşün seviye için) oyum OLUMLU

4- Hikaye Görevleri şimdi ki gibi değil de 3 segmente ayrılmalı bence. Şeref Salonu Görevleri - Uridium Görevleri - İtem görevleri. Yani görevler bence de değiştirilmeli oyum OLUMLU

5- Eğer bu konuda olumsuz durumlar oluşuyorsa (ben hiç yaşamadım) oyum OLUMLU

6- Mevcut sistem bence ideal oyum OLUMSUZ

7- Açık arttırma bana göre sunucular birleştirilirse tamamen değişmeli. Böylesine kalabalık olacak bir sunucuda Haftalık ve Günlük açık arttırma resmen eziyet olacaktır. OLUMLU

8- Spectrumun özelliğinin süresi düşürülmesi yerine kendi Lazerlerinin %60 oranında vuruş gücü azaltması taraftarıyım. Eğer dediğim gibi gelirse OLUMLU(süre aynı, spectrumun vuruş gücü yetenek anında %60 düşer.)

9- Bence bu olay seviyeye göre olmalı. Örneğin 1-10 level arası alan 4 saat destek kazanmalı, 10-15 level arası alan 3 saat, 15-18 arası 2 saat, 18 üstü 1 saat destek almalı dediğim gibi olursa oyum OLUMLU

10- Aslında gemi çeşidinin gelmesini ben de isterim ama her gelen gemi eskisinden daha iyi oluyor. Bu çok saçma bir düzenleme gelecek gemiler farklı özellik ve yetenekte olsalar oyum olumlu ancak bakıyorsun her gelen gemi bir öncekinden daha iyi bu çok ama çok saçma. O yüzden oyum KARARSIZ

11- Benim fikrim oyuna yeni bir haritanın çok da heyecan katmayacağın asıl mevcut haritaların her ay farklı bir formatta sunulması büyük heyecan katacağı yönünde oyum OLUMSUZ

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.