Oyuna neden giriş yapamıyorum ben yardımcı olursanız bi artık sabahtan beri oyunu bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CASİMANO tarafından 1 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CASİMANO

CASİMANO User

bu oyuna ne yaptınız siz böyle giriş yapılmıyo

2. tarayici çerezleri sil girersin

3. CASİMANO

CASİMANO User

herşeyi denedim bağlanılıyor deyip kalıyo

4. Malesef TR1 sorunlu. Ne zaman düzelirse girecez artık.

5. #tOrk#

#tOrk# User

4 gün tatil var ve oyunun hali ortada.. tatilde oynanmayacaksa bu oyun, oyunu sürekli bu halde tutanlar işgünlerinde oturur kendileri oynarlar. ....

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Bende bir sorun bulunmuyor. Hala erişim problemleri yaşıyormusunuz ?

Ayrıca bu sorunu direk oyuna bağlamayın arkadaşlar. Türkiye ' ye yapılan siber saldırı dalgasını hepiniz duymuşsunuzdur.

Bazı siteler zaman zaman açılmıyor.

İyi Forumlar

7. #tOrk#

#tOrk# User

evet tüm haritalarda aynı sorun devam ediyor. 40 denemede bir kez oyuna giriliyor ve orada da oynanmıyor..

siber saldırı dediğiniz mevzuyu yakından takip ediyoruz. sizin sunucuların TR de olduğunu kim söyledi?

ayrıca saldırının ".tr" domainlerini etkilediğini, haberleri izleyenler bile biliyor.

çok fazla oyuncu olması yoruyor DO'i demek ki.. :(

8. Modum sadece tr1 i etkilemesi sizce garip değil mi?o_O

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Az Önce TR1 ' deydim. VRU Haritalarını kamuflajla gezdim. Ciddi bir lag problemi görmedim.

FPS Biraz değişken ancak oda 55 - 61 Arasında değiştiğinden pek göze çarpmıyor

Bu sorunun sadece oyundan kaynaklandığını pek sanmıyorum ama TR1 Sunucusunda oyuncuların büyük çoğunluğu lag sorunları yaşıyor diye merkeze ilettik

Bunun dışında bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef.

İyi Forumlar

10. Modum birde şöyle bir sorun var. Birkaç haritada lag olurken 1-6ya gittiğimde hiç lag olmuyor. Haritadan haritaya değişiyor.

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Peki girdiğiniz haritada oyuncu yoğunluğu fazla mı ?

Genel olarak Sorun yaşadığınız haritaları yazarmısınız

İyi Forumlar

12. 1-3 2-3 1-4 4-2 ve 4-4te sorun yaşıyorum. 1-3, 1-4 ve 4-4 hiç yoğun değil, 4-2 ve 2-3 normal. 1-6 yoğun olmasına rağmen hiç lag yoktu. Chatten öğrendiklerime göre 2-2 ve 2-5te sorun yokmuş, 2-6da sorun varmış.

Ek: 1-1 ve 1-2de sorun yaşadım.

13. Merhaba ,

Arkadaşlar ilk olarak oyuna bizlerin bir şey yaptığı yok. Yaşanan sıkıntıların kaynağı tam olarak nedir bilemiyoruz. Son zamanlarda Türkiye'ye karşı siber saldırılar yapılıyor ve yer yer internet bağlantısı yavaşlıyor. Hatta bazı sitelere erişim sağlanamıyor.

Bizlerin yapabileceği ancak gerekli yere iletmektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.