Oyuna neler oluyor?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ≈Îмqαяαтøя≈Ø5≈ tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dün bayağı bi bağlantı kopmaları oldu bu herkesçe açık. dünden beridir oyun cok kasıyor. gemi hareket halindeyken pet oldugu yerde kalıyor ve teprnemıyor ayrıca yaratıklar bana sıkıyor. petimi açıyorum 5 snye sonra açılıyor. adamın üstüne tıklıyorum 2 sn sonra tıklıyor. çöp alıyorum geç alıyor. sorun bende değil yıllardın aynı pcde oyunumu oynuyorum. çözüm lütfen.

2. malıbu44

malıbu44 User

bende de aynı sorun var fps 40 fiber internet kullanıyorum bugün oyun çok kasıyor

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bugün oyunda bazı değişiklikler meydana geldi. Sıkıntılar oluşmuş olabilir. Bunlar en kısa sürede düzeltilir.
    fps bendede 40 larda ama oyundonması vb. meydana gelmiyor. Bu genel bir sorunmu başka yaşıyan arkadaşlar varmı ?

İyi Forumlar.

4. oyunda bazı değişiklikler derken ne kastediyosunuz modum allasen ben bişi anlamadım düzenler değişiyo gemiler akranı kaplıyo neler yaptığınızı anlatırmısınız

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

3D droit düzenlerinden KUBBE-HALKA ve X değişikliğe uğradı. BURADA bulabilirsiniz.

Ekran genişliği düşürüldü bununla ilgili bilgilendililme yapılmadı bu hata olabilir.Açıklama bekliyeceğiz bunun için.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.