Oyuna ödeme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Rylesss tarafından 9 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rylesss

Rylesss User

Herkese Merhaba

Oyuna sıfırdan başladım ve bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum.
    Ben şimdi gözüpek paketini satın alıcam ama pazar akşamı oyunda x3 varken çeksem artış sağlanırmı diye sorucaktım birde şöyle bir sorum var onun yerine daha kârlı olabileceğim bir önerisi olan varsa sevinirim.

NOT: Oyuna başlama hata etmişsin falan demezseniz çok memnun olurum sonuçta bu benim tercihimdir.

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Kazançlı saatlerin o paketler üzerinde bir etkisi yok, sadece uridium alışverişi için geçerli.

İhale ile uğraşmak istemiyorum, sağlam başlamak istiyorum diyorsanız avantajlı bir paket.

Paket içeriği ;
    • 15 LF-3 Lazer,
    • 10 SG3N- B02 Kalkan,
    • 10 G3N-7900 hız jeneratörleri,
    • tamir botu REP-4, Tamir botu otomatik CPU (NC-RRB), roket turbo (ROK-TO1), roket otomatik CPU (AROL-X), Roketatar CPU (RL-LB1), Roketatar (HST-2), slot CPU (SL03-CPU),300 Ekstra Enerji, 139 Günlük dosyası

Buna benzer bir konu açmıştı bir oyuncu isterseniz o konudan da fikir elde edebilirsiniz.

İyi forumlar

Thecruciall bunu beğendi.
  3. sunlime

sunlime User

Bence paket alma uridium al bunları yapmak kolayladı zaten

4. Rylesss

Rylesss User

Öyle tabide aldım artık onları yapmak kolyada artık uğraşmak istemiyorum kapı falan yapıp kasıcam ama şuan sadece irislerim yok onuda tek başına yapması zor tr1 olunca :)

5. Sürekli cubide kasılırsan zor değil aslında :) Bende tr1 deyim

Thecruciall bunu beğendi.
  6. Rylesss

Rylesss User

kardeşim mmodayım kimse cubi kesmiyor ya :)

7. Eice geçmeni öneririm:) En online şirket orası ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.