Oyuna renk katacak arge animasyonları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olmalımı?

1. ikiside olmalı

oy sayısı 8
    50,0%
  2. muhendis olmalı

oy sayısı 4
    25,0%
  3. yanıltma manevrası olmalı

oy sayısı 7
    43,8%
  4. ikiside olmamalı

oy sayısı 2
    12,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Argelere o kadar uri seprom veriyoruz bunun gibi görsel destekler eklenebilir diye düşündüm.
    yanıltma manevrası 1-2 tamamlanınca gemiye gelen lazer miss olacak ise:
    gemi bir yukarı aşağı sağa sola (lazerin geldiği yöne göre) manevra yapar ve lazer geminin yanından geçer.
    mühendis 5te 5 olunca görsel olarak bir tamir robotu eklenecek. Yani gemiyi 4 değil 5 tamir robotu tamir ediyormuş gibi gözükecek
    görsel destek olacaktır. Şu anda mobil olduğum için ekleyemiyorum

2. yanıltma manevrasını bilmiyorum ama mühendislik 5te5 olunca görsel değişiklik oluyor.

BlackGhost™ ve C.RonaldoVerbin bunu beğendi.
  3. Tamir robotu zaten 5 te 5 yapınca renkli ama mis olayı gemi saga sola kacıcaksa nasıl o gemiyi kontrol edicez lazer direkt yanından ıskalayıp geçsin daha iyi olur.

4. olabilir denen olmasın göz zevki önemli bi konu +1

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tamir robotu için zaten var.Ancak yanıltma manevrası için olabilir.Görsel destek hazırlamalısınız.

İyi forumlar

6. tamir robotunu bilmiyorum ama yanıltma manevrası son resim kaldı onuda yapıp ekleyeceğim
    ve belki Bi tane yeni animasyon daha ekleyebilirim

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bencede tamir rabotu fikrini silip direk yanıltma manevrası için emek harcamalısınız.

İyi forumlar

8. Olabilir

9. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Görsel destek anlamında olmalı..

Iyi Forumlar

10. Sen düşün biz olumlu oy atalım :)

11. Katılıyorum, oyuna yeni animasyonlar gelmeli. Özellikle ArGe lere

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.