Bug / Oyun hatasi oyuna sadece yandex giriyo...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^gam€^ow€r^^ tarafından 1 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6 gündür oyuna giremıyorum chrome,opera,maxthon,firefox hiçbiriyle giremedim adres çubuğunda ''project Apı/authentication'' ile başlayan uzun bi yazı cıkıyo ve boş beyaz bi sayfa:mad:
    Sadece yandexte giriyorum oda oyun harıtasına girmiyo saatlerce yüklenıyor yazısı duruyo 1 milim bile yuklenmıyo:mad:
    Sorun tarayıcılardamı,bendemi,oyundamı?:confused:
    Aynı sorunu yaşayan varmı çözümü nedir bunun? Flash güncel,bilgisayar güncel,geçmiş çerezler temiz...

2. modeme reset dene sorun yok oyunda.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen Önce DNS Ön belleğinizi temizleyiniz ; Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız Tıklayınız

Eğer sorun çözüme kavuşmaz ise , Lütfen DNS Sağlayıcınızı değiştiriniz. ; Nasıl yapacağınız bilmiyorsanız Tıklayınız

Keyifli Forumlar

4. hepsini denedim olmuyor bi anda neden böyle oldu çarşambadan bu yana giremıyorum...Şu an sadece yandexle giriyorum oda oyun harıtası yuklenmıyo...

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyuna tekrar giriş yapın ve Beyaz sayfa ile Link bölümünde karşılaştığınız Api hatasının bir ekran görüntüsünü konuya ekleyin.

XML kodlamasında ki hatada dolayı oluşuyor olabilir.

İkinci olarak , Eğer Anti Virüs Kullanıyorsanız , Yandex ' ten giriş yaparken , geçici olarak devre dışı bırakınız

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.