Destek Oyuna Sıfırdan Başlamak

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ııllTriantellıı, Sep 8, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Öncelikle Merhaba. Oyun hakkında beni yönlendirecek yapmam gerekenleri söyleyecek bana tavsiyeler verebilecek bir arkadaş arıyorum. Goliaht gemim var lf 3 leri tamamladım petim 5 seviye kalkanların bir kısmı tamam argede 9 puanım var. ve öneri istiyorum müsait olan birileri varsa bana ulaşsınlar lütfen :) /u5h2tk bu sunucudan bana ulaşabilrisiniz :)
     
    Last edited by moderator: Sep 8, 2020

  2. Petinin 3. seviye modülleri açıksa kamikaze 3 , kutu toplama modülü 3 , yz protokollerinden kurtarılan mal 3 , radar 3 protokollerini fulleyebilirsiniz sonrasında argenizi yaratık ve kutu argesine vererek Vip + katlayıcı ile kazancınızı iyi bir şekilde arttırabilirsiniz.

    Bu sayede seri bir şekilde zeta kapısını x2 günlerinde dönüp havoclarınızı fulleyip geminiz iyi bir seviyeye gelene kadar ciddi anlamda cephane , kaynak vs biriktirmiş olursunuz.

    Havoclar full olduktan sonra venom , solace gibi tasarımları alıp BL haritasında rinuks kasarak prometheus için gereken malzemeleri toparlayabilirsiniz.

    Zetalarınızı X2 gününde yapmanızı tavsiye ederim. Ayrıca ödüllü galaksi günlerinde yaparsanız Cyborg , Hammerclaw , Mimesis gemilerinden biri gelebilir Cyborg ile daha seri bir şekilde prometheus kasabilirsiniz hasar çarpanı oldukça iyi bir gemidir.
     
    Last edited by moderator: Sep 8, 2020
    yılmazcan47 likes this.
  3.  
    Last edited by moderator: Sep 8, 2020
  4. Titan.

    Titan. Guest

    Merhabalar,

    Öncelikle Konunuz daha uygun bir bölüme taşıdım ve başlığınızı düzenledim.

    Yukarıda oyuncu arkadaşlarımızın dedikleri kabul edilebilir. Bu yüzden bana ek söz hakkı bırakmamışlar.

    İyi Forumlar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.