Oyuna verilen emekler ve karşılığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GAMLI-BAYKUŞ tarafından 20 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba herkese,
    diğer konularda kibarca sitemlerini dile getiren arkadaşlara ben de katılıyorum. Neden mi? Çünkü acemi binbaşı olacak bir hesabım ve tüm npcleri kesebilecek bir hesabım olmasına rağmen ben şu anda kara kara düşünüyorum nasıl uri kasıp da kapıları açayım diye. Mesela cubiye gitsem her yer bot. Mesela pal toplamaya gitsem aman Yarabbi 200 tane citadel otoda, kesiyorsun pushing oluyor adı. Low deseniz lagdan girilmiyor, girilse de en az 3 kişi ile giriliyor ve x4 rsb yapmadan serice bitirilmediği için saate vurduğunuzda yine eliniz boş dönüyorsunuz(eğer lagdan yapabilirseniz peş peşe 2-3 low tabi). 4-1'e kutu toplamaya gideyim, hani katlayıcı ve vip çektim vs diyorsunuz hop, bir de ne göresiniz orası zaten komple bot kaynıyor hatta arkadaşlar düşman kesme görevlerini oralardan bitiriyor. :) Geriye ne kalıyor? Bl haritası doğru mu? Ee bl haritasında da rinüsk kasan botlar dolu! Herifler invokeye bile bot atmışlar 10 kişi invoke bölgesinde volta atıp duruyor ve bunların hepsi en az binbaşı rütbeli kişiler(full hesaplar). Dolayısıyla da invoke gelir gelmez tak 20snde kesiyorlar bize yine kutu atmıyor. Mind deseniz sıralamadaki klanlar adım attırmıyor. Hadi adım attınız ve petinizi bıraktınız diyelim. Max saatte 1 defa veya 2 saatte bir felan buna fırsat buluyorsunuz ve kutudan da 5k uri çıkıyor. Sizin petiniz full ve o kapasiteye getirmek için belki 3 milyon uri harcadınız, ancak 5k lık bir kutuyu topluyorsunuz hem de saatte 1 defa. Ne yapalım mod arkadaşlar? Bizlerden ne yapmamızı bekliyorsunuz şu aşamada? Zaten daha önce defalarca gg,seprom,birleştir, karantina(oil) vs buglarından, laglardan, bot kullananlar yerine chatte bot yazanların aldığı haksız banlardan, Supporttan gelen okunmaksızın atılan oto mesajlardan vs bahsetmiştim bir daha dememe gerek dahi yok. Şimdi siz söyleyin ne yapalım? Vip+indirim+katlayıcı vs her ay bu oyuna çekerekten bir internet parası gibi düzenli şekilde verip paramızla ve aylarca yıllarca verdiğimiz şu emeklerimizle adeta rezil mi olalım, bu şekilde devam ederek kanser mi olalım? Yoksa kepenkleri mi indirelim? Siz de bir usersınız Allah aşkına bir 3 sene daha mı Merkez ekibi bekleyeceğiz? Böyle bir lüks yok kusura bakmayın da. İnsanlar gerçekten usandı. Bir çözümünüz varsa onu uygulayalım? Mesela ben şu anda full bir hesapla boş boş blde kamuda bekliyorum mind çıkıyor anında gidiyor pet atamıyoruz, invoke desen zaten botlar sağolsun anında indiriyorlar tıklayamadan. Her şeyi açıkladım. Hiçbir bahane de yok yani ortada. Basbaya alın teriyle oynayan kaybediyor, yasak yollara başvuranlar ise çatır çatır sıralamaya giriyor böyle iş mi olur? Adam 18. seviye albay rütbesine ulaşmış ya şaka gibi valla billa şaka mı diye baktım geçen arkadaş yolladı profilini. Bildiğiniz 18. seviye ve rütbesi ALBAY ALBAY. Ben 2008de başladığım bir hesapla o rütbeye erişemedim daha gerisini siz hesap edin. :D

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu altlarına ayrı yorumu yazarak ve aynı içerikle konu açarak spam yaptığınız için konunun kilitlenmiştir. Tekrarında cezai işlem uygulanacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.