Oyuna yeni başladım ve oyunun şimdi başına gelenler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĴÁŚŐŃ● tarafından 28 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna yeni başladım ve oyunun şuanki koşullar altında lag lug oyundan atmayı geçtim onlarada gelcem , oyunun şuanki koşullar altında hiçbir şekilde yeni başlayan olarak fazla ilerleyemeyeceğimi farkettim bunun haricinde bi golyat gemi gördüm ve anında patladığımı farkettim 80 k hasar yediğimi farkettim'' kendinizi yeni başlayanların yerine koyarak bir daha düşünün, düşününsenize lenovoyum 1-3 de görev yapıyorum ve adam 400 tp için geliyor seni patlatıyor hadi neyse onunda görevi var kabul , bu kadar dişli rakibe karşı bizim gelebildiğimiz maksimum nokta kendi imkanlarımızla 1 ayda veyahut 6 ayda maksimum bir playerın oynayabileceği süre zarfı da 8 saat olarak seçelim maksimum gelişme oranımız 1 Goliath 10 lf3 maks . 2 3 arge neyse onlarıda katalım , en son seviye kalkanlar '' şimdi birdaha düşünün düşününsenize siz böylesine bir build dizdiniz geminizeee ve karşınıza gelen rakiplerini tasarımlı 8 10 irisli havoc denen zımbırtılar lf 4 denen itemsler biraz yeni başlayanları düşünerek güncelleme aktif etseniz sizcee daha iyi olmazmıydı oyun user kazanmıyor sadece dönüyorsa küçük bir topluluk oyunu oynayan geri dönüyor ve olan her güncellemede küçük bir topluluk gidiyor . biraz bizi düşünün oyunu YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN KULLANIŞLI HALE GETİRİN .

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Güncelleme ve fikir havuzuna Yeni başlayanlar için ne yapılacağına dair mesajınızı yazıp destek oranına göre üstlerimize iletiriz.

İyi Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.