Oyuna Yeni başladım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mhmmd_emre tarafından 3 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mhmmd_emre

mhmmd_emre User

Arkadaşlar oyunu biliyorum ama aylar sonra tekrardan başladım bazı öğrenmem gereken şeyler ve loncaya ihtiyacım var 11 levelim kime yazdıysam yardımcı olmadı en az birinizin yardımcı olacağını umuyorum sakın yanlış anlamayın benim amacım oyunda para veya yardım istemek değil sadece bi kaç şeyi öğrenmem lazım ve tabikide benimde yardımcı ola bileceğim bi klana ihtiyacım var server tr 4 şirket eıc iyi forumlar..

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Klan arama kriterlerine uygun bir şekilde tekrardan konunuzu açınız. Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Forumda oyunla ilgili birçok konu bulabilirsiniz.

Oyunla ilgili sormak istediğiniz konuları Yeni başlıyanlar yada genel konulardan sorabilirsiniz.Elimizden geldiğince sizelere yardımcı olmaya çalışacağız.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Aralık 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.