Oyuna yeni başlayanlar için yeni x5 x6 x7 haritaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŞahFD tarafından 6 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Güçsüz oyuncular için alt harita oluşturulsunmu ?

1. Evet

66,7%
  2. Hayr

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞahFD

ŞahFD User

Arkadaşlar bu konuyu açıyorum artık yeterince canımı sıkmaya başladı....

ben neredeyse full artı full bir gemiyim 30 ya yakın lf4üm var....E elbet rütbe düşmemek için...bişeler yapmak zorundayız...Çünkü oyuna para yatırıyorum(yatırıyoruz).....

ben şimdi 1 saat tek başıma boss kristalon kesmek istiyorum... tek boss kristalonu ise seprom güçlendiricler dahil..30 saniyede felan kesiyorum.

ama daha 11-12 seviyedeki 2-3 flaxlı arkadaşlar..1500 vurarak boss kristalonu keseceğinie inanıyor(gerçektende inanıyor) ve tam 1 saat boss kristalonun etrafında dönüyor duruyor dönüyor duruyor ve biz oyuna para yatıran oyuncuları epey mağdur ediyor....hayır uyarma ateşi açıyorsun yok anlamıyor hala sıkıyor...

birde artık premium peynir ekmek gibi satıldığı için patlatıyorsun tekrar doğuyor tekrar saldırıyor ee üst üste patlatıncada -şeref manyağı oluyorsun...

E canım kardeşim..oyuna 1 kuruş para yatırmıyorsun 3 tane flaxın var 1 saat boss kristalon etrafında dönüyorsun ne diye oyuna emek verenleri para yatıranları meşgül ediyorsun emeğini yiyorsun zamanını yiyorsun.....

sırf bu arkadaşlar yüzünden oyundan soğudum....

arkadaşlar şu 10-15 lwl altı oyuncular için gerçekten bir alt haritalar olsun artık...bu durum oldukca canımı sıkmaya başladı....

benimle aynı sorunu yaşayan mağdur olanlar elbet vardır biliyorum.

ben güçsüz oyuncular kasılmasın oynamasın demiyorum...

ama biz oyuna zaman ve parasını harcayanlarıda meşgul etmesin istiyorum.

sizin kestiğiniz 1 saate boss lordakiumu biz 30 saniyede kesiyoruz.

alt bir harita yapılsın bu oyuncular için istediği kadar kasılsınlar laf eden olmasın.

onlarda rahat etsin bizde.....

2. Şimdi adam ne yapsın oyunda kapitalizm var gidip banka mı soysun ? Gidip ekrana kafa mı atsın...

Bence onlara daha fazla kazancli etkinlik verilmeli.

3. ŞahFD

ŞahFD User

yorum ve oy celişkin var.. oyunu olumluya kullanmıssın ama mesajın olumsuz ?

ben banka soysun veya ekrana kafa atsınmı diyorum.?

güçsüz oyuncular için alt harita oluşturulsun diyorum onlarda rahat etsin bizde.

ben mecburmuyum 1 saat boss kristalonu kesmelerini beklemeye ?

4. Kardes orada gonderme sana degil guzel dillere destan yonetime...

Boss beklemek istemiyorsan 4-5 e de gidebilirsin.

5. ŞahFD

ŞahFD User

oda kalabalık serverlerde bi işe yaramıyor.. :)

ben giriyorum oyuna zaten çalışıyorum girip bi 2-3 boss kristalon kesimde rütbe geriye gitmesin diyorum bi bakıyorum daha adamın 3 tane flaxı var 1000 felan sıkıyor adam bide keseceğine inanıyor yaw....dönüp duruyor dönüp duruyor dönüp duruyor 1 saaat meşgul ediyor herkesi..

bende 3 flax varken eski haritalardaydım yaw...bi kristalon kestimmi elimizden almaya çalışırlardı (güçlü oyuncular)

biz yine iyiyiz...kimsenin kristalonuna kristalinine karıştığım yok ...

ama sadece rütbe geriye düşmemek için boss kristalona karışmayın ne yaparsanız yapın diyorum adamlar inatla beni deli etmek için bossa yöneliyorlar...

sıkıyorum adama yok illa patlattırcak kendini .

bide uyanıklar bulmuş artık patlatsın patlatsın nasıl olsa -şeref alcak diyorlar ve yeniden doğup sıkmaya devam ediyorlar...

ciddi diyorum bu oyuncular yüzünden artık oyundan soğudum gerçekten soğudum...

seninde aynı sorunu en azından 1 kerede olsa yaşadığını biliyorum

6. ILYRevenge

ILYRevenge User

Sen niye burda milleti eziyosunki, olumsuz kullanıyorum.Bekle abicim 1 saat. Egonu azaltıp konu açtığın zaman oyumu olumluya çeviririm.

7. ŞahFD

ŞahFD User

kimseyi ezdiğim yok sanırım sende o insanları meşgul eden tiplerdensin :) onun için gocunmussun bukadar...

hem oyun para yatırmayın hem bişe yapmayın 3 flaxınızla insanları 1 saat meşgul edin oldu ?

başka bi isteğiniz varmı ?

ben kimsenin yaratığını 1 saat kesmesini beklemek zorunda değilim özellikle 3-4 flaxli bir oyuncunun...

eğer ezme gibi bir niyetim olsaydı hiç oynmasınlar derdim..

ki bu arkadaşlar için yeni bir alt harita açılsın istediği gibi oynasınlar dedim...

tabi yaşın 10 olduğu için bunu anlamanı beklemiyorum :)

8. ILYRevenge

ILYRevenge User

Merak etme sen o küçük kafanı yorma ben senin gibi milleti aşağılamak yerine onların boss tallonlarına yardım edip görevlerini yapıyorum, onlarda mekanlarına çekiliyorlar sonra rahat rahat "30 saniyede" boss tallonlarımı dönüyorum. Yaş olayına girerek kendi zeka yaşınıda belli ettin zaten.

9. ŞahFD

ŞahFD User

eklemeyi unutmuşum.

ayrıca kimseyede yardım etmek zorundada değilim senin gibi seviyesi düşük birisiyle daha fazla tartışıp forumdan uzaklaştırılamam oyunu vermişssin görüşünü belli etmişssin tamam...hadi iyi oyunlar...

diğer arkadaşlardanda yorumlarını ve görüşlerini bekliyorum ve senide görmezden geliyorum

10. ILYRevenge

ILYRevenge User

Haha merak etme dostum asıl seviye düşüklüğü sende ,milletin yaşına osuna busuna laf atıp sonra ay senin seviyene düşemem triplerinede girmiyorum. Hadi iyi forumlar.

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu bir tartışma konusu , burası da tartışma yeri değildir.

Konu hakkında ki olumlu yada olumsuz görüşlerinizi bildirirsiniz.

Birbirlerinizin fikirlerini beğenmeyebilir yada desteklemeyebilirsiniz , ancak saygı göstermek zorundasınız.

Konu içeriğinden saptığı ve sözlü tartışmaya uzadığından dolayı kilitlenecektir.

Konuyu açan arkadaşımız dilerse , farklı bir konu açabilir.

Tekrarında , tartışmaya katılan kişilere cezai işlem uygulanacaktır.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.