''oyuna yeni oyuncular kazandıralım denge gelsin''

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -=[...DISTURBED...]=- tarafından 13 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

rütbelere denge gelir oyuna renk katar ekşın yaparken zevk verirdi ne düşünüyorsunuz ?

1. kesinlikle olmalı

oy sayısı 7
    77,8%
  2. olmamalı

oy sayısı 1
    11,1%
  3. darkorbit bunu yapamaz imkansız

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ''eskiler bilir haritada bigboy,vega,phoenix olunca nasıl olurdu oyun''
    3 ana madde belirtmek istiyorum bu temel dengesini sağlayacak etkinliklerde daha verimli olacak sorunlar.
    1.online sayısı arttırılmalı nasılmı olacak misal ben yeni başladım? en fazla streuner kesebilirim hangi lazer kullanacam lf3 kaçtanede fulleniyor 35 (maximum goliathda)istediğiniz etkinlği yapın sadece lf3 ler bakın karşılamaz karşılamıyor oyuncu cephane bölümüne giriyor almak istiyor ''1 lazer 10bin uri gözünüzü sevim 2 uri veriyor streuner ve lordakia? 5 bin streuner kesmesi lazımki 1 lf3 için 5bin streunerda böyle bir oyuncu 1 haftada anca keser kesede lazeri biter'' onuda alacak parası olmaz bırakır çünki credide vermiyor 400 credi nedir sadaka bile verilse bukdr verilmez cidden bakın çok önemli bunlar .tek başına arkadaşı olmayan bir oyuncudan bahsediyorum tabiki bunları düşünmek lazım çünki bu oyuncuları kazandırırsak oyuna daha renkli olur oyun işte bu oyuncular tutulursa oyunda denge olur vegalar bigboylar phoenixler gezer buda herkesin işine gelir.parayla oynayan oyuncularda devam eder çünki karşılığı var denge budur şimdi ben para yatırsam neye para yatıracam full+full gemileri kesmek içinmi ? saçmalık bu konuya hassas olalım çünki ekşın yaparak oyuncu keserek rütbe yapılan bir server şimdi yüzbaşı oyuncular ile dolu ? araştırın göreceksiniz en çok hangi rütbeler çoğunlukta full+full 15 mlyar tpli gemi yüzbaşı ?bu dengemi ? işte bunun nedeni bu oyuncuların olmaması ..çok büyük eksik bu..​

2. Şimdi buradaki fikir nedir ben göremedim?

Başlangıç seviyesindekilere koruma için çok güzel bir konu var. "Savaş Puanı Sistemi" olarak aratabilirsiniz.

Uzaylılar az uri veriyor onun içinde konu var fikir havuzu içerisinde biraz araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.

Tek sorun bu fikirlerin kabul edilmesi.

3. Aliens

Aliens User

Bence Strauner NPC'si leveli 1-5 arasındaki oyunculara 16 Uridium verebilir. Bu onun gelişimini hızlandırır. Oyundan zevk aşır. Lordakia ise 32 Uridium. Boss Strauner 64 Uridium, Boss Lordakia 128 Uridium verebilir. Ancak bunlar tek 1-5 arası oyuncular için geçerli. Sonra NORMAL orana düşer. O zamana kadarda onun en temel ihtiyaçlarını karşılamak için ufakta olsa büyük bir destek olur.

4. yapılmalı bunlar o halde. ben foruma geniş geniş bakma fırsatı bulamadım bu fikri sunan olmuş olabilir ama yapılmadıysa hala bu yönde çalışmalar gerçekleşmiyorsa diyecek birşey yoktur . konuyla ilgili
    lvl 5 olmak çok kısa sürede mümkün kısacası dediğin gibi şeyler yapılmalı ama seviye olarak 12 ye kadar anca çünki ilk 10 seviye rahatlıkla görevler ile oluyor.

bu konuyla ilgili fikirler verilmiş yeterli çalışmalar yapılmadıysa konuşmanın bir manası yok :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2015
  5. Aliens

Aliens User

Öyle olmaz. Çünkü bu Yaratıklar az TP veriyor. Ama 8 olabilir. 12 olursa istismar yüksek düzeyde olur.

6. Bence de 8 makul.+1

7. WolfWar

WolfWar User

Olabilir güzel fikir +1 :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.