oyuna yeniden başladım ne yapayım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VLack_down tarafından 15 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VLack_down

VLack_down User

cümleten selamın aleyküm, hayırlı bayramlar iyi oyunlar
    arkadaşlar ben oyunu yıllar önce oynuyordum ve böyle bir çar yapıp oyunu birakmışım şimdi geri döndüm fakat görüyorum ki artık oyun tamamen ölmüş vaziyette, normalde tr2 vruda çar açacaktım fakat baktım ki tr1 eic deki çarım hala duruyor tesadüfen buldum emailime kayıtlıymış unutmuşum. neyse dediğim gibi artık eskisi gibi cubi kesen yok, son 1-2 gündür hep savaş hep savaş sizde ne yapayım başka şirkete mi geçeyim bir klana mı gireyim fikirerinizi bekliyorum

ayrıca normalde goli felan farketmez gibip tr2 tr3de çar açacaktım ama skylab nereyedse full, yeniden dizmek çok uğtaştırır o yüzden kalıyorum

işte çarım
    76.8 milyon tp
    468bin şeref
    4 iris (2 tanesini son 4 günde aldım cubi kesen vardı tabi :) )
    4 flax
    10 lf3
    4 elit hız
    3 elit kalkan
    seviye 2 pet

evet beyler aşağıdada resimleri var.
    cubi yapan pek yok hatta son günlerde hiç yok
    pala toplamaya gidiyorum hiç çıkmıyor hemde kimse yok hemen kesiyorlar
    klanlardan teklif geliyor ama bilemiyorum tam oyunu kavrayınca girerim diyorum

ayrıca 80k uri yapıp aegis almayı düşünüyorum fikiriniz nedir ?

işte beyler bu skylaba kıyamıyorum yıllar geçsede ne kadar uğraştırdığını unutamam

2. xfeox12345

xfeox12345 User

baba oyunda en onemli yer pala bende ageis citadel goli 40 lf3 25 bo2 elit hız pet kami 3 toplama cart curt felan var full iris ama palada iyi toplayamadım ıcın kapı yapamıyorum bu yuzdende uri kasamıyorum eger oyuna yenıden baslıycaksan sana onerim palaya gitmen surekli

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kredi kasıp biriktirin ve ayrıca zamanla biriken uridium'ları harcamayın. İlerde daha önemli yerlerde kullanabilirsiniz. Alışveriş kısmından kredi ile alabileceklerini uridium v.s. ile almayıp kredi biriktirip açık arttırmadan almaya çalışmalısın. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.