Destek Oyuna yeniden dönmek hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cpt.Avenuè tarafından 15 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bot sorununa çözüm bulunduğunu söyledikleri için oyuna yeniden başlamak istiyorum ama server birleşimlerinden sonra oynadığım sunucularda haritalar düşük seviye gemi teklemeyi seven oyuncularla dolu.

Şu anda oyuna başlamak için sunucu durumu ve açık arttırma piyasası uygun bir server var mı ? ( Türkiye veya globallerde başlayabilirim yabancı dilim var )

Ayrıca benim gibi oyuna yeniden başlamak isteyen arkadaşlar varsa onlar da lütfen bana ulaşsınlar [(Ts kullanmıyorum discordda aktifim) Discord linki bırakmadım yasak olabilir diye, özel mesaj atarsanız size gönderebilirim ]

Oyun tecrübem :

Daha önceleri Türkiye 6 ve Büyük Britanya 2 serverlerinde havocları tamamlayana kadar oyunu oynadım.

Lütfen konuyu arkadaş arama kısmına taşımayalım tavsiyeleri de görmek için konuyu buraya açtım , ilginiz için teşekkür ederim.

2. Agır_TR

Agır_TR User

türkiye5e gel klan ısmı ·TÜRKİYE·YILDIZLARI·TİMİ·
    [·Ⅽ★·] para yardımı yaparım

3. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Burada size özellikle önerebileceğim bir sunucu yok çünkü ister az oyunculu ister çok oyunculu bir sunucu olsun genel olarak büyük balık küçük balığı yutuyor :). Şahsi fikrim en rahat şekilde gelişebilmeniz için klan ve arkadaş arama kısımlarından çevre yapmanız size büyük fayda sağlayacaktır.

İyi forumlar.

4. Bot sorunu çözülmedi. :(

5. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

ben konu başlatamadım forum da öncelikle mehabalar şimdi benim 4 hesabım vardı 4 ünüde kapattılar ıp banı yapıldı sanırım bi arkadaş söyledi yalnız birinde hiç bir şey demedim 4 ündede hile bot kullanmadım sırf chatte botlara olan kızkınlığımdan dolayı önce tahrilk edilip hem oyunculardan hemde cm ler tarafından bnlar yetmezmiş gibi adminler tarafından tahrik nasıl yapılıyo derseniz sorunuza cevap vermiyolar ama aynı dakkada başkasına cevap veriyorlar verseler bile hemen uyarı tehtidi savuruyorlar şmdi benim bu kapanan hesabın mailinden başka bi hesap açtım şifre ve isim değiştirerek bu hesapta kapanırmı

yazdığımım yazıda bazıları tabi oyuncu admin ve cm bunların aaştırılıp bi son verilmesi gerkiyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ağustos 2019
  6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

arifdural2016 hesabınızdan açmış olduğunuz konularda size gerekli cevaplar verilmiştir. Ayrıca almış olduğunuz chat cezasını hak ettiğinizi söyleyip burada bu şekilde görevliler hakkında ithamlarda bulunmanız, hoş bir davranış olmamasının yanında kurallara da aykırıdır. Yapmış olduğunuz bu ihlaller ve yan hesap kullanımınız nedeniyle BaMbUlBeee hesabınız hakkında gerekli cezai işlem uygulanmıştır. Lütfen daha fazla kural ihlali gerçekleştirmeyiniz, aksi takdirde ana hesabınız hakkında da cezai işlem uygulamak zorunda kalacağım. Kurallar'ı bilmemeniz ceza almanızı engellemez bu nedenle herhangi bir ihlal gerçekleştirmemek adına detaylı bir şekilde incelemenizi öneririm.

İyi forumlar.