Oyuna yeniden mi başlasam?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «¶¤dʣΥû®ëk¤¶» tarafından 27 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzun süredir aklımda olan bir konu bu. Tekrardan başlasam mı diye düşünüyorum. Adaletsizliği yüzünden bırakmak zorunda kaldım. LoW kapısının değiştiğini söyleniyor, bir fark var mı? Oyuna başladığımda -başlarsam- para yatırmama gerek var mı? Güzel avantajlar gelmiş oyuna. Bilemiyorum sadece fikir, öneri istiyorum sizden. Şimdiden teşekkür ederim

2. senberk99

senberk99 User

para yatirmassan gelismen uzun surer low degisti kami kullanilmiyo artik

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuna başlayıp başlamamak konusu tamamen size kalmıştır.Oyuna başladığınızda para yatırmasanızda gelişebilirsiniz.Fakat bu zamanınızı alabilir.

En azından katlayıcı paket veya Vip üyelik gibi Cüzi yatırımlarla kolay gelişebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. Isk2 basla basladin anda goli 2 3 gun sonra lf3 bo2 2 3 haftada full iris olursun irisler 9m c.

5. Low kapısı şuanda yapmaya değecek bir kapı değil, arkadaşlarla yaptık 3.5 saatte bitti 8k uri geldi. Lowda hala bug var gibi tam bilmiyorum ama bazen lazer sıkamıyor ama roket atıyor onuda belli mesafe bırakarak engelleyebiliyoruz. Kısaca önceki bug nasıl bilmiyorum ama hâla devam etmekte gibi görünüyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.