oyunaçılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **(V.A.T)göklerinkor tarafından 5 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NİKİ yazıyorum şifreyide gırıyorum ama açılmıyor tr4 deki esabımdan eskihesabım olan tr1 bakacaktım ondan sonra oyun açılmadı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2015
  2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba

Çerezlerinizin temizlendiğinden emin olun .İnternet hızınız normal mi acaba bir de ?

Daha fazla bilgi için burayı inceleyebilirsiniz.

Eğer bilgisayarınızda antivirüs yazılımı varsa geçici olarak devre dışı bırakıp deneyebilirsiniz. Tabii ki bu durumda güvenilir olmayan sitelere girmeyin , indirme işlemi v.b. bilgisayarın güvenliğini tehlikeye sokacak faaliyetler yapmayın.

Iyi Forumlar

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Takım arkadaşıma ek olarak ;

Tam olarak ne tür bir hata alıyorsunuz ? Eğer bir hata vermiyor ve giriş yaptıktan sonra sizi tekrar ana sayfaya atıyorsa ;

Giriş yaptıktan ve sizi ana sayfaya attıktan sonra , Yukarıda ki , Link Kısmının sonuna bir göz atın.

Eğer Linkin sonunda , Login&Error=Calm Down , Error 98 v.s. şeklinde bir yazı mevcutsa Hesabınız kapatılmış olabilir.

Support ile iletişime geçerek , Detaylı bilgi alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.