Oyunbozanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KralManyaQs{23} tarafından 5 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Düşman şirketlerle işbirliği içinde olan oyuncuların şeref puanı düşürülsün

1. evet

87,5%
  2. hayır çünkü oyunbozanım

12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artık canıma tak etti 2 scrap toplatmadılar bizim şirketin adamı mordon keserken yanıma geliyor 1 dk sonra düşman gelip beni kesiyor sırf 1 scrap için yerimi ispiyonluyor gruptan artık oyunu genelinde bu var serverin en güçlü klanı topluyor en iyi oyuncuları geriye kalan herkesin anasını ağlatıyorlar

org2BordoGüç ve lllecelll bunu beğendi.
  2. jarekkk

jarekkk User

Onceden (2008 kayitliyim) dusman sirketteki klanlarla isbirligi yapmak , multicompany (baska sirkette ayni klandan oyuncu olmasi) klan yapmak ayip bir davranisti. Boyle durumlarda buyuk klanlar toplanir o klan kimse savas acilirdi yok edilene kadar devam edilirdi. Kanun olmasada etik degildi.
    Onceden oyunda durustluk ve kisilerin kalitesi on plandaydi en guclu klanindan orta siradaki bir klanina. Ancak simdi ne eskideki delikanli kisiler var nede bu oyun eski darkorbit. Bunun cozumu Darkorbit olamaz cunku bu oyunda illegal birsey degil legal bu. Ancak bi cozumu elbet olur en forumundada okumustum multicompany klanlarla ilgili aciklamalar. bircok kisi ayni dertten muzdarip cunku ve elbet sonuc alinir sikma canini.

org2BordoGüç ve KralManyaQs{23} bunu beğendi.
  3. hiç inanmıyorum çözüm bulunacağına, oyunu oynayan kimse kalmayana kadar devam edecekler sonra iş işten geçmiş olacak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.