oyunchati

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by aresttr, Feb 3, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aresttr

aresttr User

Bana supporta yz yazmayın.
    *** oyuncu ban almıyor..
    15 dakıkadan fazla o yazıları bana yazdı oyuncu..
    ben o oyuncuyu reportladığım halde ban almıyor oyun chatınden ..
    cm nızı uyardığım halde ban almıyor oyun chaıtenden ..
    ben o yazıyı kopyalyıp chate yapıştıryorum ve 1 gun ban alıyorum..
    Bana bunu açıklarmsınız...
    Bana bunu açıklayabilecek bır sahsiyet var mı içinzde...
    illa kufumu edlelim oadan..
    bazılarını koruyorsunuz oyunchatınd eoyunda da bu kadar das aşikar açık açık yapılmaz değil mi..
    Bu yapılanın anlamı ne anlatın bana
    tekrr yazıyrum supporta yaz yazmayın..
    böyle rezillk kepazelk mı var .. ne demek bu..
    bana ayzılacak 15 dakıkdan fazla report ladığımn halde oyuncyu banlamaycanız .. ben bana yazılan yazının bır tanesının yarsını chate atacam kopyalayıp bana 1 gun ban vercenız..
    diğer hesabımlabunu nıye yapıyoprsunuz diye soracam cht hzuurnu bozuyrmusm tekrr ban vercenız.. diğer hesabımla yaptığınız doğrumu dıye soracam , bana o ayzılar yazılrken chat huzur bozulmuyrda ben bana ayzılan yazıyı buaya atınca mı bozuluyr diye soracam dalga geçer gıbı chat huzurunu bozmktn tekrr ban vereceksıonız..
    ne demk bu.. bu yaptığınız nedir .
    bana açıklayıon bunu
    bırınız bana bunu açıklasın
    ortak mı oynuynuz o oyuncula bana hakaret edn o oyuncylka oyunu ortak mı oynuynuz..
    yzdığım yazı burada
    bana cevap olarak yzmssınız valkeyard reprot kulln diyede benim kafam çalışmıyr zten eblehım ben
    ii oku o yazdığım yaızyı cm ye 15 dakıka sursi,nce kaç defa yazdım ben görmuyrnmusn di,ye
    reportladığımıd yazdım oraya
    bu nasıl kepazelktr diye bosuna sormuyrm ben bana o ayızlar ayzılrken verılmeyn ban ben bana yaıln yazının bır kısmnı chate yaıznca 1 gun ban veriyrsunuz ..
    budr değilmi DARKORBİT

bazı oyuncuları göstere göstere kayırmaktır korumaktır değilmi.
    bazılarınada sebbesiz yere ceza uydurp banlamktır değil mi.. sizn göreviniz budr değil mi.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen elinizdeki deliller ile birlikte düzgün bir türkçe ile destek ekibine olayı izah edin. Saat ve tarih belirtinki incelemeler hızlı olsun. Onlar gerekli incelemeleri yapacaktır, eğer bir ihlal varsa mutlaka ve mutlaka gerekli ceza uygulanır.

Konunun kilitlenmesi uygundur. Lütfen tekraren aynı sorunla ilgili konu açmayınız.

İyi forumlar.

***___İnsAfsIz___*** likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.