Oyuncu Azlıgı BOT çoklugu| Sunucu BİRLEŞİMİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►»^«TÜRK1881»^«◄ tarafından 19 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

TEKRAR SUNUCU BIRLEŞTİRİLSİN SAYI ARTSIN

1. Evet birleşmeli oyuncu sayısının artmasıyla yenı bir heycan

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Hayır birleşmesin köz köz duralım bot keselım bota atalım para yatıralım kimseye faydamız olmasın :)

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam.
    Benim aklıma takılan olay şimdi oyunda oyuncu yok bi haritada 10 15 kişi var bunların 1 tanesı bota koymuyor gerı kalanı bota koyuyor . Ee ben sürekli baskın yapan insanım şimdi adam benım önüme 10 kere gelıyor kesme fırsatım var kesersem sürekli aynı kısıler etrafında olursa olay kendı açımdan ban ceza uyarı vs alırmıyım?

Neticede 10.000 TANE gemi kes görevi koyulmus o görevi bitirmek içinde mecbur kesmek zorunda napıcaz bu botçuları kullanıcı azlıgını bu oyun boyle gıtmez kopmalar olur baskına gıdıyorum kıme sıkıyorsam kaçıyo adamı ben gormuyorum nasıl bot programıysa hemen uzaklasıyor oyundan zevk alınmıyor. Napcaz bilemedik yıllardır oyuna hak ettigi degeri verip güzel yenilikler kullanıcı çekme adına emege dayalı ekipmanlar cıkartmıyorsunuz PARA yatıranlar ve BOT kullananlar kaldı oyunda sunucular zaten dengesız birleştirdiniz gene hiç bir faydası yok anlamadıgım sizlerde görüyorsunuz gireni girmeyeni yönetici beyler adaö gibi birleştirme şart böle gitmez gerçekten uzayın derınlıklerınde kaybolcaz kımsesızlıkten.

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Oyunu geliştirecek fikir ve önerilerinizi lütfen Güncelleme ve Fikir Havuzu başlığı altında açınız. Ayrıca bahsetmiş olduğunuz konuda çok yakın zamanda server birleştirme gerçekleştiği için yeni bir birleştirme işlemi yapılmayacaktır.

Konunuz kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.