Oyuncu Azlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __________CARPEDİEM tarafından 10 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence Tr serverleri birleştirilmeli rütbeler konusunda bı fıkrım yok ama online oyuncu azlığı sebebıyle oyunu bırakan bır cok arkadasımı tanıyorum birleştirilirse oyunun daha zevklı olucagını dusunuyorum.

2. hep ayni kisler hep ayni klanlar bikdik dogrusun kimse yok tr 1 tadi cikmis kimse kalmis dun 4 arkadasimda birakdi

oyuncu azligini gecdik hile de cok 3,6 atliyorum adam direk yakaliyor
    yine 2 yildir hile izin veriyorlar
    bu yuzdende cok kisi gelmiyor oyuna

rutbe konusunu gelince artik kimse bakmiyor genaral adami acemi uzman kesiyor ne gerek varki rutbe

__________CARPEDİEM bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Daha önceden bu tarz konular açılmıştı ve gerekli yere iletildi. En son yapılan açıklamalarda server birleştirmesi ile ilgili bir takım çalışmaları olduğu yönünde bilgi vardı. Fakat kesin olarak birleştirme olacak mı olacaksa da ne zaman olacak bu konularda bilgi bulunmamaktadır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.