oyuncu beni rahatsız ediyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆_БΞSƮЩΞSƮ_☆ tarafından 24 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *** adlı oyuncu benim şirketimde ve canımı azaltıp mayın koyup kesiyor ben bu **** adamdan nasıl kurtulabilirim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2016
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Üslubunuza dikkat ediniz aksi takdirde cezai işlem uygulayacağım.

Forum kuralları gereği oyuncu niki paylaşmak yasaktır.

Konunuzu Konuşmacı Köşesine taşıdım, diğer kullanıcıların tavsiyelerini alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. hakaretinden dolayı ban yediğin zaman tamamen kurtulursun diye ümit ediyorum

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Aynı şeyi tekrar yaparsa saldırıya korumalı bir yere gidip ( Portal gibi ) bir süre oyundan çıkış alıp 30 dk v.b. süre sonra tekrar girip kontrol edebilirsin. Anladığım kadarıyla senin gemiye göre biraz daha iyi durumda ve eğer ayarını iyi yapıyorsa o patlaşmış gözükmüyor mayın patlatmış gözüküyor. Bu nedenle ona - şeref puanı yazmıyordur.

Rehber bunu beğendi.
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Neticede bu oyun bir savaş oyunu.Bu kadar hakaret etmeniz durumunda cezalı duruma düşebilirsiniz.

Bu oyuncuda belli bir süreliğine Nick değiştirerek veya farklı haritalarda kasılarak yada bir klana üye olup,savaş açabilirsiniz.

En kısa zamanda da güçlenip,bu kişiyi kesecek duruma gelebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. Teşekkürler moderatör adama sinirim gdçti o da bırakmıştır peşimi kolay gelsin konu kapanabilir

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Sakin olmak her zaman iyidir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.