oyuncu eksikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 58●∑ŁŁЄM∑●CısSs●zєуƒ tarafından 26 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleykum kolay gelsın oncelıkle tr1 serverınde oynuyorum haritalarda adam bulmak imkansız hala geldi haritalar bomboş kimse yok eskiden sırp pvp için 200*300 kişi toplanırdık şimdi 20 kişiyi zor buluyoruz hadi tr1 tr2 tr3 anladımda tr6 ya kadar server çıktı amaç nedir bukadar server açmakta oyunda zevk namına bişe kalmadı server birleşimi diye forumda bi yazı okumustum bikaç serveri birleştirsek nasıl olur :)

2. buzmavi

buzmavi User

Sunucu birleştirme diye bir işlem yok ki , üye önerileri var sadece ve her öneri illa kabul göreceği anlamına gelmez kaldıkı bir sunucunun fazla olup olmadığını teknik ekip karar verir o değerlendirme oyunun çalışanlara aittir.

3. forumda fikir sunulmuştu zaten birleşse felan diye ordan aklımda kaldı teknik ekip yapsın diyorum zaten :) olsa güzel olur diye :)

4. O dediğiniz eski forumdur.

Yeni anket açarsanız bende destek veririm.

5. orda tıcaret ucuzsa ben gelırım :) gavurların sw sınde oynamak sıkıyo

6. FENOMEN

FENOMEN User

MErhaba;

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenebilir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.