Oyuncu keserken verdiği ödüller onun rütbesine göre artmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 15 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyuncu keserken rütbe farkı olmalımı?

1. Olmalı

oy sayısı 21
    91,3%
  2. Rakamlar değişebilir

oy sayısı 1
    4,3%
  3. Olmamalı

oy sayısı 2
    8,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Ben diğer konularımdaki gibi kendi yaşadıklarımdan örnek vererek anlatacağım. Ben Uzman yüzbaşıyım. Çavuş golide kessem aynı ödül Tümgeneral golide kessem aynı ödülü alıyorum bence bu değişmeli. Kendinden yüksek her rütbe başına %7.5 daha fazla bonus alabiliriz. Böylece daha adil olmazmı? Bu konuya başka açıdan bakarsak düşük rütbe kesincede daha az ödül almamaız gerek bunuda şöyle düşündüm. Düşük her 5 rütbe başına %5 azalacak.

2. Jedi-Dogan

Jedi-Dogan User

yani evet bir binbaşıyla bir general ile uğraştığım kadar uğraşmıyorum evet gelmeli +1

3. Olabilir,hatta olmalı
    ama sayılar değişebilir.

4. ne yönde değişebilir ?

5. ikiside %5 olabilir veya başka bir sayı ben %5 olsun deyince kavga çıkar şimdi en iyisi %5 olabilir demek :D

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Çok mantıklı bi fikir +1

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sayı vermeden direk değişmesine odaklansanız daha iyi olabilir.Sayı vs bu ayrıntılar size olumsuz oy getiricektir.Tabi sizin fikriniz.

İyi forumlar

BlackGhost™ bunu beğendi.
  8. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

bence olabilir ama rakamları kurcalamamak gerek :)

9. bende ilk öyle yaptım sonra az geldi o yüzden değiştirmiştim :D

10. Bence Olmalı TR4 de VRU Olanlar İçin İyi Olcak Çünkü O Kadar Adam Varki Ben Goliyim Rütbe Uzman Çavuş ...

11. bu dediğin olabilir gercekten olabilir ama ;
    senden yüksek rütbeyi kesince fazla rütbe alıcaksın o seni kesince az ;
    2nizde fulken o adamda aynı vurucak sende ?
    ozaman rütbesi yükske olan aradaki rütbe farkında göre daha fazla vurmalıki onu kesilmesinin bi amacı olmalı :)

12. -onur5000-

-onur5000- User

Olabilir ama puanlarda düzenleme yapılmalı mesela 512 şeref puanı alıyosun ama atıyorum acemi binbaşı kesince 522 binbaşı 540 kurmay 560 acemi albay 700 gibi olabilir genede +1

13. Bence olabilir güzel fikir +1

14. Destekleriniz için Teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.