Oyuncu Profilleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Deleted member 261585 tarafından 16 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. "Oyuncu Profilleri" sürekli değişiyor mu? Program kullanan 2-3 oyuncunun profil adresini bir yere not ettim. Bu adresler değişebilir mi?

Program kullananlara "BAN" geldiğinde kontrol edeceğim. "Chat" ortamında bile kullanmayan oyuncuları "***" yerine koyuyorlar. Umarım bu yazılanları görüyorsunuzdur.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2019
  2. akifbingo

akifbingo User

Hocam şu konuyu hakaret ederek tehtid ederek açmayı bırakın foruma isyan etmenin anlamı yok merkez ekip ülke takımlarını kapattı bot yasağı haklarını elinden aldı demek şu an zor durumdalar clienti bekleyin eğer durum düzelmezse bilerek yapıyorlar demektir ki şahsen düzelmezse bırakıcam oyunu

ŞahFD bunu beğendi.
  3. Adamlar hesaplarını programdan çıkarıp bizimle alay ediyor. Bu işlemin yapılması için "Client" beklenemez. Bu taramaları sürekli yapmaları ve adaletli bir oyun düzeni sağlamaları gerekir!

Yazılımsal bir şaka yapmak bile 1 saat sohbetten uzaklaştırılmanıza yol açıyor. Oyuncular birbirine küfür ettiğinde problem yok ama biz ufak bir şaka sebebi ile anında BAN alıyoruz. Şuan o küfür eden arkadaş hala yazmakta.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Pilot Profilleri sabittir ve değişmemektedir.

Chat ile ilgili aldığınız ceza konusunda şikayetinizi support ekibine iletmenizi rica edeceğim. Bu sayede gerekli incelemeler yapılabilecektir.

İyi forumlar.

5. Umarım hakedenler cezasını bulur. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. akifbingo

akifbingo User

Reis bnde görüyorum sabahın körü ya da gecenin bir vakti gelip küfür edip sadece küfretmek için grlip 30 dkka civarı yazıp banlanmadan kaçanları bn sırf *** kelimesini içeren bir cümle yazdım diye 28 gün chat banı yedim adamlar artık kendini aştı daha düşman gelmeden portala kaçıyorlar cubiye atıyorlar yani ne diyim git kardeşim çok istiyosan mahkeme aç şirkete haksızlık var diye bnde do nun saçmaladığının farkındayım adalet 0 ama yapcak birşey yok bn takmıyorum eğlencesine oynuyorum canım sıkılınca gidip lol hatta minecraft bile oynuyorum eğlendiğim herşeyi oynarım do güzel oyun adaletsizlik umrumda değil dalgama bakıp çıkıyorum öyle yapmayı dene şikayetçiyim diyorsan git video çek kanıt bul mahkemeye git reis merkez ekibe almanyaya bile bu konular kaç kere yazıldı tık yok bu ne demek sence ?

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz kelimenin bir oyunun kısaltması olması nedeniyle ve bunun Sohbet Kuralları gereğince yasak olması nedeniyle sanıyorum ki işlem uygulanmıştır.
    Ceza almaktan kaçınmak için Kurallar'ı inceleyip bilmekte fayda var.
    İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.