Oyuncu raporlamayla ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¤ƒLµ±€®£Ñ™ tarafından 19 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba bugün saat 23.30 sularında 4-3 haritasına 2 kişinin pushingine şahit oldum anlık ekran görüntüsü aldım ama video çekmeye vakit olmadan patlattılar beni. Benim sorum bunları nasıl raporlayabilirim. Supporta yazıcaktım fakat fotoğraf ekleme gibi seçenek yoktu ne yapmalıyım.

2. uninstable

uninstable User

Resmi resim yükleme sitesine yükle sonra da o kişilerin nicklerinden pilot profillerinin linklerini alıp supporta atarsınız.

3. Adamın nickini ve profil linkini at pushing yapan ve yaptıran kişinin eğer uygun bulurlarsa banlıyorlar ben böyle yaptım ve banlattığım gemiler oldu :D

4. Google'a hizliresim yaz ilk çıkan siteye fotoğrafı yükle. Linki kopyala supporta derdini anlat linki de oraya yapıştır.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyuncuların Profil Linkleri olay saati ve aldığınız ekran görüntüsünü internet sayfasına yükleyerek (ki bu linki Support Takımımıza iletmeniz gerekiyor) gerekli incelemeler yapılacaktır.

İyi Forumlar.

6. Teşekkürler arkadaşlar. Herkese iyi oyunlar. Konu kilitlenebilir.

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.