Oyuncu Röportajları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İASIK tarafından 8 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Forum yöneticileri tarafından oyuncu röportajları yapılmalı mı?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İASIK

İASIK User

Oyunda belirli dereceye gelmiş veya forum kullanıcısı aktif olarak halen devam eden kullanıcı arkadaşlar ile pm yolu ile moderatörlerin düzenlemiş oldukları sorular ile güzel röportajlar yapılabilir bir çok yerde bu ilgi çekmiştir ve oyundaki oyuncuların ise foruma yönelmelerini sağlayacaklardır aynı zamanda ise oyuncu ve forum kullanıcılarının da ilgisini çeker kişiler hakkında merak ve düşüncelerde ortadan kalkmış olur düşüncelerinizi belirtmenizi rica ediyorum arkadaşlar aynı zamanda takımdan da görüşlerini bildirmelerini rica ediyorum iyi forumlar dilerim.

Ek olarak; Konunun düzenlenmesi için pm atılması yerine konunun kaldırılmasından dolayı üzüldüğümü de belirtmek isterim.

2. hayır kullandım

3. İASIK

İASIK User

Bu anketlerinde dikkate alınması lazım zannımca biraz foruma da oyuna da dinamiklik getirmiş olacaktır hem.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bölüm kuralları arasında yer alan ve daha adil bir ortam sağlanmasına vesile olan, ''tek seçeneğin seçilmesi, oy verenlerin gösterilmesi'' gibi maddelerin seçilmesi zorunlu tutulmuştur. Fakat konuyu açarken bunları göz ardı ettiğinizde şu an açılan ankete oy veren kullanıcılar denetlenememektedir. Oluşturulan anketlerde bu özellikler daha sonradan düzenlenerek eklenememektedir. Bu nedenle konunuz kilitlenip arşive kaldırılmıştır, lütfen buradaki bölüm kurallarına uygun olarak tekrar konu ve anket açınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.