oyuncu yok

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by 20082014, Feb 2, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 20082014

20082014 User

Selam ben birsey merak ediyorum neden oyunda kimse yok tum serveleri dolasiyorum hep ayni kisiler 5,3 5,1 5,2 kimse yok cubiler tek basina vs atiyor
    gurup kapisina giren cikan ayni kisiler bence bence yonetim bu ise el atmali mesala server birlestirme gibi seyler

ornek tr1 tr2 tr3 kalacak tr4 tr5 tr6 kapalacak oyuna zevk gelir gibi geliyor bana tr1 de inanin hep ayni kisiler milet baska oyunlari yoneliyor artik oyun

guzel aksiyon cok iyi ama tadi cikmis ne bile baska oyunlara bakiyorum gecen gun bir ts ye gittim darkin eski oyunculari hep orda inanin yalan degil ts de 300 kisi vardi

benim istegim darkin ve merkezin bu ise el atmasi gerek 15 tatile girdik oyuncu artmasi gereken yere azaliyor

GALATASARAY likes this.
  2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kesinlikle katılıyorum. Oyuna daha mantıklı yenilikler gelirse oyuncu sayısında büyük bir artış olur. Örneğin;kaç yıldır hep aynı haritalarda dolaşıyoruz yeni haritalar eklenirse kesinlikle oyuncu kazanılır diye düşünüyorum. Ya da haritalar daha büyük olabilir ve yeni NPC ler eklenebilir.

GALATASARAY likes this.
  3. TheMaster

TheMaster User

TR 4-5-6 Birleştirilirse büyük lag olur diye tahmin ediyorum.
    Bunun yerine
    TR1 ile TR6
    TR2 İle TR5
    TR3 İle TR4 birleştirilirse daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

4. evet galactica birlesmis serveler bence mantikli fikir ola bilir oyun reng gelir ve aksiyon olur

5. şimdi bi mod veya biri gelip dicek ama sıralama bla bla bla ama rütbe bla bla bla ama şu bla bla bla diyip konuyu yat kitleyecek yada huzurunu bozucak ben görüşüne %100 katılıyorum

haritalar bomboş ama 60 tane server var oyunda!!!

be arkadaş sen bu oyunu tek başına oynadıktan sonra server birincisi olsan ne rütben general olsa ney ????

ama hala bu bla blacı arkadaşlar yok emekmiş yok şuymuş buymui diyerek saçma sapan yorumlar yapıyor

olay çok basit aslında

sen birleştir tr serverlerinin 6 sını bak darkorbit eski günlerine nasıl dönüyor

eskiden bi swde günlük 10 bin kişi oluyordu be port başına 50 adam düşüyordu ama oyun zevkliydi ozaman oynayanlar nasıl oynuyordu peki ????

pet yoktu kamikaze yoktu hiç bişey yoktu eco yoktu adamlar döne döne 10 dakikaya bir kirstalonunu kesiyordu ama mutluydu oyun güzeldi...

ki şuan oyun öyle bir durumdaki 6 server birleşse bile eskinin 1 serveri yapmaz okadar diyorum size....

ne olabilir peki ??

birkere 10 yıldır aynı haritalar var ilk önce oyuna yeni haritalar eklenecek...

5-3 tabikide büyüyecek var 3 bölgeye ayrılacak...

serverler güçlendirilecek...

haaa ben hala sıralama meraklısıyım general olurum ama tek oynarım diyorsanız

sıralamada tr1 tr2 tr3 tr4 tr5 tr6 ksıımlarının kendine ait bir sıralaması ek olarak genel tüm tr serverlerinin genel bir sıralaması olucak yine değişen birşey olmucak....

bak ozaman oyun nekadar zevkli oluyor..

ama dedim ya çok bilmiş insanlar yine gelip bla bla bla server donar bla bla bla oyunda lag olur bla bla bla ama rütbem gider bla bal bla ama ben server birincisiyim bla bla bla diyip gidicek cahil cahil konuşucak bilmezki o eskiden oyunun günlük 7000-8000 onlinelere çıktığını..

neyse hadi size iyi oynamalar siz generalsiniz tamam siz generalsiniz hadi swlerde tek başınıza o generalliğinizin tatını çıkarıp cubikonlarla vs atın !!!

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar

7. kardes siralama rutbe bundan 3 yil once onemliydi kardes simdi onemi yok bile siralamaya bakanda yok oynayan da
    dedigin gibi kirisler benim bildigim 2008 den berli 128 uri veri ornek
    alfa 20 bin verio degisen birsey yok oyun hep tasarim gelio baska birsey yok oyunda aksiyon bitirdiler bence
    benim 5 arkadas oyuna geldi israr ettim parada harcadilar ama tutamadim oynadiklarina geri gittiler

eski dark iyidi simdi ise sadece bos

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğiniz şikayetleri rapor ile merkeze iletiyoruz.Ancak forum üzerinden yapılacak birşey yok.En kısa sürede oyunun daha oynanabilir bir hale gelmesi dileğiyle konuyu kilitliyorum.

Açık kalması sinirlerin yükselmesine istenmeyen üzücü bir durumun doğması neden olucaktır.

İyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.