Öneri Oyuncular Arası Maden Satışı !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 20 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu ?

1. Evet

57,1%
  2. Hayır

42,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar arkadaşlar yeni bir fikirle karşınızdayım.

Montaj sistemi ile gelen bu yeni madenlerin ileride çok önemli olacağını düşünüyorum ayrıca bu fikir ilerde seprom sıkıntısını bir nebze olsa çözebileceğimi düşünüyorum.

Oyuncuların yaratıklardan toplamış olduğu plazmid , mucosum , hurda ve prismatium maddelerini başka oyunculara satabilecekler ve şimdi asıl noktaya geliyorum:

Bu madenlerin birleşiminden montaj sistemine SEPROM üretme gelecek:

Tarif:

10 Plazmid

60 hurda

60 Prismatium

100 Mucosum Toplam = 10 seprom

Bu madenler birleştiğinde bu şekilde seprom üretilebilecek.

Oyuncular Arası Ticarete Deyinelim:

Oyuncular istedikleri fiyata satabilirler satış yeri 5-2 istasyonu olacaktır fakat satış fiyatınında bir minimum ve birde maximum değeri olacak.

Mesela örneğin 100 plazmid için oyuncu en fazla 1.000 uridium en az 100 uridium isteyebilir daha fazla veya daha az isteyemez.

Oyuncular arası seprom satışı !

Evet arkadaşlar sepromda oyuncular arası satılabilecek mesela 9000 seprom için oyuncu karşındakine 18.000 uridium ödeyecek ve 9000 seproma sahip olacak.

Dipnot: Sepromun ücreti sabit olacak sepromun adet başı fiyatı 2 uridium.

Tabi konuda ki madde ve uridium miktarına bakmayın derim çünkü sadece bunlar örnektir.

Son düzenlenen: 20 May 2016
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bu istismara acik olmazmi yan hesaptan falan seprom cekme ,maliyeti de az tutarlar:D kendine seprom uretme kismi guzel ama .

3. Şu varki seprom fiyatı sabit olacak onu eklemeyi unutmuşum :D

Ama mucosum , plazmid , prismatium ve hurdanın fiyatı değişken olacak ki zaten bu madenler yaratıklardan elde edilmekte :D

Sepromun fiyatı yüksek çünkü caydırıcı olmalı. İstismara karşı caydırıcı olmalı.

4. Biraz daha geliştirilmeli sanki oy yerine evet ama geliştirilmeli seçeneğini getirirsen ona oy veren çok olablir güzel fikir.

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

öyle birşey olursa aç açabildiğin kadar yan hesap hepsindede etkinlik görevlerini yapıp madenleri ana çarına sat cerrahtı pusattı pet tasarımlarıydı hepsini emek harcamadan al ne güzel dimi

6. Bence kimse uğraşmaz gorevler zaten gidim gidim veriyor.

7. Kardeş güzel ama bi yandan saçma direkmen açık arttırmayı oyunculara devretsinler biz kendimiz açık arttırmaya item koyup teklife sunalım :)) açık arttırma ister urili ister urisiz olsun seçenekler olsun örneğin lf-4 50 bin uriden başlatsınlar 1 saat sonunda en fazla basan alsın

8. İşin içine oyuncular arası alışveriş girerse muhakkak istismar olacaktır bu kadar yaygın bir şeyin darkorbitte kullanılmama sebebi budur zaten
    yan hesabından uri mi atmak istiyosun hemen ticaret yapıp parça/seprom sata dönüşecek uridyum ve credits ayrı tutularak para ödenmeden kazanılan başka bir sistem gerekebilir

9. ÖMER.E

ÖMER.E User

bence buna gerek yok taşlar öyle yada böyle dükkana gelecek ki büyük ihtimalle cerrah gittikten sonra gelecek belki şuanda herkesin aradığı bi fikir olabilir ama taşların dükkana gelmesiyle anlamını kaybedecek bi fikir olabilir bunun yerine montaja seprom üretimi gelmesi olsaydı herkes desteklerdi konuyu :) hatta ben yazayım hemen şimdi :D

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.