Oyuncular arası ticaret

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalı mı ?

1. Olmalı

oy sayısı 9
    42,9%
  2. Olmamalı

oy sayısı 12
    57,1%
  3. Gelişebilir

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Güzel fikir ama sistem değişmeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Büyük olasılıkla daha önce açılmış olabilir ama yinede ben değişik bir fikir olarak sunuyorum.
    Ticarette haftalık yazan yerin yanında "Oyuncular Arası" yazacak ve buraya girdiğimizde. Normal açık arttırmada yazanların aksine şunlar yazacaktır.
    "Açık Arttırma" "Malzeme koy" "Geçmiş"
    Açık arttırma bölümü yine normal gibi olacaktır ama bir malzeme seçersek sağdaki bölüm sola doğru çekilecektir ve orada "Malzmenin Koyulduğu zaman" "Başladığı fiyat" "Şu anki en yüksek" "Bitiş zamanı" yazacaktır.
    Gemi tasarımları, Droit uçuş düzenleri, havoc hercules, Destek, Ganimet anahtarı dışında herşey koyulabilir.
    (Herşey derken Lf-4 dahil. Koyan kişi isterse 2milyar (2.000.000.000)dan bile başlayabilir.)
    Kullanılan gemi, iris, apis-zeus parçası, vb.
    Not:Apis sadece 8 droiti olanlara Zeus 9 droiti olanlara satılabilir.
    Oyun herşeye minimum bi sınır yapacaktır.
    Herkes günde 10 malzeme koyabilir ve alabilir.
    Zaman min. 10 dakika maks. 10 gün (Bunlardada minimum bi sınırlama olacaktır. Droit: min. 2gün Gemi: min. 5 saat.)
    Açık arttırmaya koyulan malzeme sahibi teklif yoksa geri çekebilir veya istediği fiyatı aldıysa satabilir.

Resimleri hazırlayacak programım yok yazdığımı anlayan birisi yardım edebilirmi ?

anakin5555 ve ZALIM__23 bunu beğendi.
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Eğer dedikleriniz satılabilecek olsaydı zaten bigpoint son güncellemede eklerdi bence olmamalı.Bunlar credist ile elde edilmemeli lf4 örnek olarak.

İyi forumlar

3. Ancasin

Ancasin User

LF-4 uridiumla bile alınmıyor ne kredisi :D

4. lf-4 gelmeyebilir fikrinizne ?

5. **CoLa**

**CoLa** User

Insanlar lf4 lerini, elit tasarimlarini neden krediyle satsinki? Zaten satacak bosta lf4 olan birisi, bu satistan kazanacagi krediye ihtiyac duymaz.

6. bu oyun için gereksiz bence olmamalı

7. Bu oyuncular arası alışveriş başka oyunlardan asinlenerek verilen fikir bırakında Darkorbit'in onlardan bir farkı olsun ...

8. evet hala 25 lf4üm var ama bende olmamalı diyorum -1

9. bu olursa olay reel ticarete döner.ver parayı al lf4 ü ver parayı al apisi vb. durumlar oraya çıkar . bölesi iyidir bencede gerek yok bu tür bir ticarete

anakin5555, **CoLa** ve Ancasin bunu beğendi.
  10. **CoLa**

**CoLa** User

Kesinlike katiliyorum.

11. Ancasin

Ancasin User

Çok doğru, aynı fikirdeyim.

12. Olmamalı -1 Çünkü Oyunun anlamı kalmaz

anakin5555 bunu beğendi.
  13. ZALIM__23

ZALIM__23 User

25 LF4 ÜM VAR DEMİŞSİN. KUTULARDAN BULMAK ÇOK ZOR SEN NASIL BAŞARDIN FİKİR VERİRSEN SEVİNİRİM.

14. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Diğer arkadaşlara katılıyorum lf4 olmamalı ama onun dışında oyum olumlu +1

15. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bencede olmamalı yoksa herkes 2 yada 3 veya daha fazla bir gemiyi kendi için yapabilir kimse kimseye kolay kolay bu oyunda maalesef yardım etmiyor o yüzden kendilerini düşüneceklerini sanıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.