Oyuncular Arası Ticaret

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Juba06 tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce gercekleşmelimi?

1. Evet

oy sayısı 3
    37,5%
  2. Hayır

oy sayısı 5
    62,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Juba06

Juba06 User

Bence oyundaki eksiklerden biride bu oyuncular arası ticaret olmalı.Örnegin ben kutudan lf-4 buldum lf-3 um boşa cıktı.Krediye ihtiyacım var buna baska oyunculara satabilmeliyim.Sadece silahlar için degil başka şeyler içinde gecerli olmalı

2. Evet ama bu oyuncular arası ticareti kötüye kullananlar çok olur. Mesela yan çardan kendisine item aktarır o yüzden olumsuz. Zaten böyle bir konu mevcut o konudan devam etmelisin.

3. Juba06

Juba06 User

Evet haklısın kardeş ama mesela belirbi bi levelin yukarısındakiler için gecerli olabilir ve belirli bir süre oyunu oynamış oyuncular için

4. O zaman bunu da açıklamalıydın hem zaten böyle bir konu var o konuya mesaj yazmalısın.

5. Öylede Adaletsiz Olur Ama.

6. Merhaba ,

Bölümde oyuncular arası ticaret yada malzeme satışı tarzında bir çok konu açıldı fakat farklı amaçlar için kullanılabileceği yönündeki tepkilerden dolayı çok fazla yürümedi. Ayrıca benzer olarak açık olan konular olması gerekiyor.

İyi forumlar.

7. bence min. fiyat olmalı fikrine katılıyorum iyi olur
    mesela 1 lf3 min. fiyatı 50m [fiyat değişik olabilir]

8. Cloud

Cloud User

Kötüye kullanılr. Olumsuz :eek:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.