Oyuncular Arasındaki Güç Farkı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxkubixx tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxkubixx

xxkubixx User

Merhaba ,
    Bu konuyu yönetim görsün diye açıyorum

Televizyona reklam vermişsiniz darkorbit oynayın diye iyi güzelde , yeni başlayan birisi zar zor bi vega alcak sonra bi bakıcak üzerinde 70 bin yazıyor . 2 saniye sonrada patlıyıp gidicek. ben bile 2008 den beri 6 senedir oynuyorum bu oyunu ama uri çekmediğim için 70k vuranlar benide 5 saniyede patlatıyor.

Yeni bi oyuncu x-3 e level atlamak için gitse bile patlatılacak ve oyundan soğuyacak. Bence buna bi çözüm bulunulmalı . Günde 1 kez oyuna giriyorum 1 tane kristallon kesiyim diye ama daha kris bulamadan patlatılıyorum. Server tr1

bu arada forumda bine yakın mesajım vardı kaybolmuş . öğrenci olmuşum . çok kötü olmuş bu.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2014
  2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sende en zor serverde oynuyon yapacak birşey yok

3. tabutçu99

tabutçu99 User

hangi kanalda çıkıyor darkorbit in reklamı ?

4. Buna her zaman katıldım. Oyun eskiden grup oyunuydu yani bugünler de en çok popüler olan oyunlar gibi...

Yani siz en azla full lf3 olabiliyordunuz x4 varsa kraldınız...

Bir kişi değil 3-5 kişi iki kişiyi alamazdı. Yani millet beraber takılır 100-200 kişilik organizasyonlar yapılırdı. Oyuncu sayısı muazzamdı bütün Tr serverler doluydu.

Ancak oyun artık bireysel oyun sistemi belki de son yıllarda en az tercih edilen sistem üstelik oyunda parayla büyük ölçüde dengeler değişiyor. Zaten bigpoint o nedenle kendine oyuncu çekemiyor.

Oynayanların ise kendimden örnek vererek darkorbitin alternatifi olmadığı için bunu oynuyorum...

DELI•VAR ve Default001.ini bunu beğendi.
  5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ben bazen düşünüyorum tam elit olduğum zaman kesecek düşman bulamassam ne yaparım diye

6. Değerli kardeşim yeni başlayanları boş olan bir serwere üye yapıyorlar ve ordan başlıyor kendi isteği ile tr1 tr2 vb serverlere geçiyor şuan için yeni başlayanlar tr4 serweri boş oldugu için orada direk başlatılıyor. sistem gerekli adımları izlemiştir. kader oyunu parası olan iyi oynuyor bizim gibi garibanlar paladan cıkamıyor.

7. Da buradaki fikir nedir ben onu anlayamadım ??

8. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

adam zaten tam bir öneri sunmamış yeni başlıyanların çok zor durumda kasılmaya çalıştığını ve bunun içinde bir yenilik yapılmasını istemiş net bir önerisi yok yani

9. çarım ele kastım ama tr5 tr6 dışında gırme hepsi full rutbe yuzbaşı olan adam tr1 bizde acemi binbaşı oluyor

10. Kardeş zaten sen tr1 serveri demişsin bende o serverdenim ama tüm şirketlerin eski haritalarını toplasan 20-25 tane anca gemi çıkar baskına gidenler bile artık oraya gitmiyor ... Eğer mmo isen işin sıkıntı onlar full baskın hiç kasılmazlar ... Eğer Vru isen arada cubi keserler onlara katıl ... En güçlü şirket burada Eic benim olduğum şirket full cubi var baskın yer ama cubi grubu gördüğünü keser düşmanlardan sen en iyisi Eic geç orada diğerlerinden daha iyi kasılırsın ...

11. xxkubixx

xxkubixx User

2008 yıllarında tr1 deyken oyunu 1 ay oynamıstım 0 dan başlayıp şeref puanım en fazla 100 bin falan olmuştur ama rütbem binbaşıydı ve oyunu çok seviyodum.(2008 den beri aynı hesaptayım şuan şp 700bin ve uzman çavuşum) ne kadar güçsüz olsakta anında patlamıyorduk ve millet tek başına baskına gelemiyordu çünkü en fazla 30 bin vurabiliyordu ve buda bayağı düşük bir hasar günümüze kıyaslarsak . bu yazıyı yazarken yine patladım bu arada :D . ve eskiden çok eğleniyorduk mavi sıkan çok güçlüydü gözümüzde. hele mavi sıkan bigboylardan millet hep korkardı. şuan mavi sıkmak güçsüz olduğunun belirtisi. kalın mavi sıkmak lazım .

hep şu hırsızlar yüzünden.sonunda bittiler ama sabah akşam 6 ay boyunca x-2 ve x-3 de hem npc kesen hemde kutu toplayan robotlar keyfini sürüyor şuan. eminim ki hile programları çıkmasaydı oyunda bu kadar güçlü adamlar olmazdı. tr6 ya geçsemmi diye düşünüyorum şimdi ama tr1 de daha güçlü bi gemim var . ne yapsam bilemedim

edit:düşündüm de bigpoint 2008 den beri yaptığı en yararlı şey skylab olmuş. o olmasa goliath alamazdım.

edit 2 : düşündümde bi ara bonus kutularından 1200 uridium çıkıyodu o zaman hile programıda yoktu. o sıralar çok mutlu etmişti beni bigpoint :)

Son düzenlenen: 1 Temmuz 2014
    DELI•VAR bunu beğendi.
  12. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

xxkubixx kesinlikle katılıyorum sana bende ilk tr1 de başladım oyuna bunda 7 sene önce idi 8 iris gemi yapmıştım o zamanlar 8 iris dediğin zaman şimdiki full lf4 full havoç demiş gibi oluyordun

13. coder545

coder545 User

bu grup kapisida oyunu bitiricek adamlar fullenmek icin sonsuza kadar grup kapisi yapicak yeni haritalar bombos. tr3 te vrunun saglam gemileri hep grup kapisinda , dusman da tek basina cubileri kesiyo hicbisey yapamiyoruz gruba girmeyen bikac tane vru albayi var onlarda dusmanla birlikte bizi kesiyo , yeni oyuncular buyuk bi sevincle goli alip yeni haritaya geldiginde pisman oluyo.

dengeyi saglamanin yolu oyuna yeni bir seviye sistemi yeni haritalar ve canavarlar eklemek.20seviye olucagina 50 seviye olsun herkez kendi seviyesinin canavarlarini kessin

14. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

herşeyi bu grup kapısı bitirdi valla

15. tr5 gel eıc sana karışan keseri ama kasılmana çok karışmam dogru solim bende kasılıyorum zaten sana karışanlar guçsuzdur neden dersen fuller yaratık çalmaz :D

16. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Güncelleme ve Fikir havuzunda üyelerin fikirlerini aşağılayıcı , Tartışma çıkarıcı mesajlar yazdığınızı tespit ettim. Lütfen mesjlardaki üslubunuza biraz daha dikkat edin. Bu şekilde kırıcı hitaplardan kaçının aksi taktirde sizi forumdan yasaklayacağız...

bu uyarıdan sonra başka bir uyarı yapılmadan cezai işleme geçilecektir

bilginize

iyi forumlar

Nefes bunu beğendi.
  17. RequeL61

RequeL61 User

xxkubixx ; sonuna kadar katılıyorum oyun artık bu sekilde oynanmaz oldu..aslınd oyuna gereken sey tr7 serveri..botlar zaten kapandıgına gore yeni baslayan ve tekrar baslamak isteyen herkesin esit olabilecegi yeni server baya bi iyi olur..tabi server acılsa bile parayla baya guc farkı olustugu icin o serveri de berbat ederler malesef..aslında bu para isini biraz engelleyip oyunu biraz daha eskiye dondurup yeni server acsalar ben ve benim gibi bi cok kisi oyuna geri doner..suan bu mesajı olesine tekrar baslim mi diye siteye girip sonra vazgectigim bi sırada yazıyorum..

18. TR1 zor bir serverdir.O yüzden seni hep keserler ama TR3e gelsen daha iyi kasılırsın.

19. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.