Öneri oyuncular fazla güçlü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lion_king tarafından 29 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lion_king

lion_king User

sayın adminler oyuncuların aşırı güçlü olması yeni oyuncuların oyunda kalmasını imkansız hale getiriyor. oyuncuların vuruş güçleri azaltılsın demiyorum ama şirketlerin 1-2-3 ve 4. haritalarında oyuncu kesmek şeref puanı düşürsün. herkes bu oyunu düşman kesmek için oynamıyor. 2. ve 3. haritalarda biraz yaratık kesip kutu toplamakta bir çok kişi için eğlenceli olabiliyor. özet olarak haritaları boş görmek çok sıkıcı düşmanlık 1 2 3 4 yerine 5 6 7 haritalarında olsun.

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Tamamen katılıyorum ama buna benzer çok konu açıldı ve hiçbiri kabul görmedi.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ben katılmıyorum maalesef oyun savaş oyunu sonuçta. Ama bence oyuna yeni başlayanlara gelişmeleri 2 kat uridium gibi bonuslar verilebilir.

4. olumsuz.bu bir savaş oyunu.onun yerine ayda bi kere de olsa zetadan havoç çıkma şansını %33 ten %50-75 e çıkarın daha iyi.3 sene gibi oldu yeniden oyuna başlayalı halen tamam değil.

5. Bence gayet olumlu çünkü bu şartlar altında darkorbit'e sıfırdan başlamak imkansız gibi bir şey(tabii parası olana kolay)

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.