Oyuncular nerede

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uzayfenomeni tarafından 23 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu ne ya boş boş geziyorum oyun oyun olmaktan çıktı kardeşim banladınız cezalarını verip açın banları banlanmadan önce oyuncu vardı kimse yok aval aval geziyoz olmadı serverleri birleştirin buneya bidaha uri almicam boşu boşuna kimle oynicam yaratıklarlamı???????
    acilen servermi birleştiriyonuzmu yada oyuna reklammı yapıyonuz ne yapıyorsanız yapın böyle devam ederse

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Herşeyin sırası var. Ban yiyen oyuncular banlarının açılmasını bekleyecekler.

Server birleşimini de biz yapmıyoruz. Merkez ekip yapıyor. Ne zaman uygun görürlerse o zaman yaparlar.

İyi forumlar.

3. tamamda ben uri aldım o kadar vip aldım katlayıcı aldım yaratıklarlamı oynicam biraz hızlandırsınlar bu server birleştirmeyi haritalarda yaratıktan başka bişe yok kimle oynicam ben bir iki tane yeni hesap açılmış geziyor başkada bişe yok

4. Prophecy

Prophecy User

1 yıldan fazla oldu bize 10 sene sonra mı sıra gelecek?

5. hocam banları açmıyorsunuz server birleştirmiyonuz bari oyuna biraz reklam yapın yada oyuna özel cezbedici görevler koyun insanlar dolsun diğer oyunlarda böle bişe yok, yazık ya o kadar para yatırdım oyunu bırakan bidaha dönmez benden söylemesi zarar edersiniz biraz reklam yapın bence

bu arada hesabımı daha kalabalık olan bir servere taşıttırabilirmiyim yani server birleşmesini bekleyene kadar en azından hesabımı kalabalık olan yere taşıtsam böyle bir olanağınız varmı????

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2018
  6. her sikayetinde oyuna para yatirdim demissin e be mubarek konusmandan 25 ustu yasin oldugunu varsayarak akli melekelerinin yerinde oldugunun kanaatindeyim. madem para yatiracaksan bi gir gez bak oyunun haritalarini dolas oyun nedir ne degildir bi ogren , hadi gemim yok gezemedim dersen bi gir forumlara bak bu oyun neyin nesi tee ne zaman cik mis hala oyuncusu varmi gor . ha ben bunlari yapmadim oyuna ora yatirdim oyuncu yok diyorsun sabaha kadar forumlarda yaz dur hicbirsey degismez ben 2007- 2008 arasi basladim bu oyuna en son para yatirmam da 5 sene onceydi ve ozamanda oyuncu yoktu yani senin yaptigin cok sacma bi durum , nekadar anlatabildim bilmiyorum burda yazman nafile ve yersiz , anca icini rahatlatirsin

7. kendini reklam yapmana yada mesaj kasmana gerek yok biz biliyoruz oyunu ne olduğunu 7 yıllık oyuncuyum hesabım 1günde fullenmedi oyunda oyuncu yok yaratıklarla çarpışıyoz serverler birleşirse belki oyuncu grupları olur oyunda eski oyuncu olmadığın belli zaten, çok konuşmana gerek yok. cevap yazacak olanlar lütfen akıllı yazsın yada yazmayın ihtiyacım yok saçma önerilere.

8. elestiri kabul edemiyeceksen soru sormuyacaksin ozaman

benim hepi topu 3-5 mesajim vardir formda 2 sinide sana yazdim yani formlarla felan alakam olmaz oylesine bi girdim oyun da skint var ne nedir diye , baktim snein mesajini gordum cevap verdim
    oyun oynanilacak bir oyun degil oynanilacak olsa para yatirilacak bi oyun degil fikrimi soyledim.
    server birlesmesi felanda yalan 3 yildir milleti uyutuyorlar

9. Kardeşim benim oynadığım serverde herhangi bir problemim yok siz herhalde tr5de oynuyorsunuz orada sıkıntı var diye okumuştum benim derdim oyunda oyuncu bırakmamışlar bari serverleri biran önce birleştirsinlerde oyuncularla kapışalım diğer türlü yaratık kescek olsam bu oyunu oynamazdım, yok server birleşmiyor bari oyuna diğer oyunlarda olduğu gibi cezbedici özellikler etkinlikler koyarak milleti çekmeye çalışsınlar, olmadı isteyen kalabalık servere taşınabilsin. başka serverde hesap açıyorum sıfırdan başlıyor 7 senemi hesapmı kasacağım biriyle çarpışabilmek için

10. etkinlim vesaire olaylarinda haklisiniz
    tr5 te oynamiyorum ama full hesabim var orda sizin gibi para yatirdigim tek server tr5 ve birakip tr3 e gectim 0 dan basladim ama oyunda en ufak bir gelisme olmadi ha pardon sadece yok edilnce seprom cop olarak dusmuyor .5 sende eklenen tek ozellik bu yapilacak bisey yok oyunu oynamayacagiz olan bu

11. vallahi eğer bırakırsam birdaha asla başlamam, tamamen full hesabım var 7senede bu hale getirebildim önceden cephane sıkıntısı yaşardım şimdi oyuncu yok oynayacak bir ban attılar kimse kalmadı oyunda bari hesaplarımızı taşıma imkanımız olsun bir özellik koysunlar çokmu zor bu tür şeyler

12. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Maalesef öyle bir sistemimiz olmadığı için servere taşıtma değiştirme gibi bir seçeneğimiz yoktur.

İyi Forumlar.

13. Bari oyunculara 2 kat ceza verin ama açın banlarını millet girsin oyuna banlanmadan önce ne güzel zevk alıyorduk şimdi afedersiniz aval aval doşalıyoruz maplarda haritalar pvp haritaları gibi yada server birleştirmeleri hakkında yada hesap taşınması konusunda en yetkili merci neresi oraya bildirin bu tür şeyler çok zor olmamalı böyle devam ederseniz kimse oyunu oynamaz kimsede uri almaz olan size olur oyunu kuranın amacı para kazanmak değilmi bizim amacımızda oyunda stres atmak ama şuan çok berbat bizim yapmamız gereken bişey başvurmamız gereken merci varsa söyleyin biz bildirelim.

14. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Bakınız yukarıda diğer moderatör arkadaşımın dediği gibi ban cezalarını ban afflarını biz belirlemıyoruz Almanya ( merkez ekip )
    Karar veriyor biz istesekde olacak bir şey değil, umarım açıklayıcı olmuştur elimizden gelen birşey olsa zaten yardımcı oluruz ama banlama konusundaki sistem yıllardır aynıdır ceza bitmeden açılmaz.

İyi Forumlar.

15. Anlıyorum sizi peki bana bir öneri sunun hesabımı aynısını başka serverde sıfırdan yapma şansım yok ne yapmalıyım farklı bir serverde başka oyuncu ile hesap değiştokuşu yasakmı?

16. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

GİŞ kurallarına göre hesap satışı,takas veya paylaşımı yasaktır hesabınız sınırsız kapatılabilir.

İyi forumlar..

17. Almam gereken cevapları aldım sağolun konuyu kapatabilirsiniz.

18. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Konu isteğiniz üzere kitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.