Oyuncuların haksız kazançları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kazvanos tarafından 17 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kazvanos

Kazvanos User

Bu sıralar beni deli eden programdır kendileri. Ema atmama ve hızla kaçmama rağmen onca kalabalığın arsında adam nasıl oluyorsa tutuveriyor. Ben de yıllardır oynuyorum ama ema atan adamı anında tutmayı nedense beceremiyorum. İsteğim şu allahın belası botlar ve clickçileri daha iyi denetlemeniz.

Global 7 oyuncusuyum, serverler de birleşti daha beter oldu işler. Oyun da ilk 100 deki adamlar sabahtan akşama kadar botta takılıyor. Baskınlarda click hile her türlü kullanılıyor. Namusuyla şerefiyle oyunu oynayan kalmadı gibi bir şey. Artık bu rütbeli, oyuna da sağlam para yatırmış olan şahısların ban yememe sebebinin sadece yatırdıkları para olduğu ve görmezden gelindiğini düşünüyorum. Birleşmiş serverde 1-7 2-7 3-7 haritaları ağzına kadar bot dolu ve görünürde yapılan hiç bir şey yok. Oyuncu kaybetmemek için yapılıyorsa bu konuda Darkorbit tecrübelidir. Eskiden de bot olayları artınca hakiki emek veren oyuncular yavaş yavaş oyunu terketmeye başlamış ve bırakmışlardı. Geriye koca serverlerde bot oyunculardan başka bir şey kalmamış, onlar da bir süre sonra kimse kalmayınca bir sürü server boş tarla haline gelmişti. Hepimiz bunu biliyoruz. Şu an ki durumun akıbeti de öncekinden farksız olmayacak. Somut adımlar atılmasını önemle arz ediyorum.

nevadadan, KOMA..SE..BIRA ve Winston48 bunu beğendi.
  2. Ketolar

Ketolar User

Neredeyse 50 kişinin bulunduğu bir portalın tam ortasında gemimi kendim bile göremezken düşmanın petine saldırmamla 0,0 saliselik bir tepkime ile anında 200 bin 200 bin darbe yemeye başlamam bir oldu. Böyle nişan hilesi kullananlardan gerçekten gına geldi, adamlar artık saldırarak gelmeye başladı önce lazer işaretleri geliyor sonra menzile ve ekranıma girince hasar verebilmeye başlıyor yani şimdi bu nasıl mümkün oluyor.

Düzenbaz bunu beğendi.
  3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Botlarla mücadele sürekli devam etmektedir. Unutmayınız o belirttiğiniz kişiler boşuna hesaplarını geliştiriyordur elbet yakalanıp cezalandırılacaktır. Hiçbir şey cezasız kalmıcaktır.

Belirttiğiniz hasarlar normal oyuncular için ideal vuruşlardır. Eğer aksi bir durum sezdiyseniz bunu ekran videosuna alıp supporta iletebilirsiniz.

İyi forumlar

4. ONURBEY

ONURBEY User

İyi akşamlar;

2008 yılından beri aynı gemimle oynadığım bir oyun, yani; neyin ne olduğunu bilecek kadar tecrübe kazandım.

Kesinlikle eminim ki, bazı kişilerde ne EMA ne İNSTA KALKANI bir işe yaramıyor.

Beni kesmeye çalışan kişinin güçlü olduğunu gördüğüm zaman mecburen kaçma durumu oluyor.

Çarka alıyorum, Ema atıyorum, kamufle oluyorum, İnsta atıyorum, gemi SAYBORG, sanki ben bunların hiç birini yapmamışım gibi, gayet güzel ateş etmeye devam ediyor, O da sayborg, bakıyorum nasılsa yetişip, Çark ta olmasına rağmen yüksek atışlarla kesiyor.

Bu durum her gemi için olsa normal diyeceğim, ama gayet açık bir şekilde, bazı gemilerde birşeyler kullanıldığı belli oluyor.

En çokta kızdığım nokta; portaldayken kesilmek, KALKAN ve DARBE PUANI doluyken mısır gibi patlamak ?

ÇIKIŞ MÜMKÜN DEĞİL NE DEMEK ???

yukarda da dediğim gibi bu yine bazı gemilerde oluyor,

Bıktık usandım artık bu hilecilerden, HARAM ZIKKIM olur, İNŞALLAH.

Saygılarımla.

5. _Seyyah_

_Seyyah_ User

[​IMG]Hasar DesteğiDesteklerMMO-BEKÇİSİ 5.510.310.100 10.300.100 9.500

Şu an açık arttırmada olan krediye bakarmısınız ?
    Bu kadar krediyi nerden nasıl buluyorlar ??

nevadadan bunu beğendi.
  6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Yazdıklarınızı okudum ancak şunu demek istiyorum oyunda gemi donanımınızı güncel olarak fullerseniz sizde diğer oyuncuları kalkanı dinlemeden hızlıca patlatabilirsiniz.
    Bunu bir programa bağlamanızı doğru bulmuyorum sizin port durumunuz ve bazen geminiz hareket etse bile bağlantınız kopmuş olabilir. Bunları göz önünde bulundurmanızı öneririm yine sizlerde güçlendirici ve beslemeli ile diğer oyunculara saldırdığınızda diğer oyuncularda aynı durumu size söyleyebilir. Oyun tamamen gelişmeye dayalıdır diğer oyuncular ne kadar güçlüyse sizlerde savunmanızı o kadar güçlendirmeniz gerekmektedir savunmak için geminizi

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ocak 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sıralama ve rütbe oynayan gemilerde aşırı miktarlarda kredi mevcuttur. Bazen oyun içi rakiplerine bu destekleri vermemek için bu kadar yüksek meblağları gözden çıkarabiliyorlar.

İyi forumlar.

8. ONURBEY

ONURBEY User

İyi geceler;

Yani;

2008 yılından beri edindiğim tecrübe, gemimin yeterince güncel olması, bunlar yeterli değil o zaman ?

Bütün oyuncuları suçlamadığımı, bunu bazı oyuncularda yaşadığımı, diğer bütün oyuncularda herşey normal gelişirken, neden bu bazı oyuncularda sorun yaşadığımı, anlatmak istemiştim.

Normal şartlarda porttan atlayabiliyorken, normal şartlarda ema insta çark bir işe yararken, sürekli bahsetmekte olduğum bu bazı oyuncularda bir işe yaramadığını söylediğim halde,

Siz bana bunu bir programa bağlamayı doğru bulmadığınızı söylüyorsunuz öyle mi,

Haklısınız, evet

Bu oyunda böyle hileler, programlar olması mümkün değil, biz bazı oyuncular ( çoğunluk ) yanılıyoruz. aptalca programa, hileye filan bağlıyoruz.

Ben diğer oyuncuları patlatamıyorum veya gemim savunmasız gibi birşey yazmadım.

Bazı oyuncularla ilgili sorun yaşadığımı yazdım, normal şartlarda diğer oyuncularla sorun yaşamazken, bazı oyuncularda ema insta çark gibi şeylerin bir işe yaramadığını yazdım.

Sayın MOD bende sorun yok, oyunda da sorun yok, sorun bazı program hile kullananlarda var.

Pardon bu oyunda program hile kullanan yoktu, yine fantazi yaptım sanırım.

Saygılarımla.

^^DΣΛD_DΣFIΛПT^^ ve Kazvanos bunu beğendi.
  9. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Benim sorduğum soru ile sizin verdiğiniz cevabın alakası yok !
    Okumadan mı cevaplıyorsunuz ?
    Bütün gemiler rütbe ve sıralama oynuyor , herkeste milyarlarca kredi yok ve açık arttırmalarda böyle bonkör oyuncular çok nadir görülüyor.
    Son olarak ; siz moderatörler her tartışmaya dahil olmak zorundamısınız ? bırakın da oyuncular kendi aralarında fikir alışverişinde bulunsun..

10. Nişan hilesi olanda var onlar zaten belli eder kendinide yani mini map denilen bişey var npc ile normal oyuncuyu minimapte ayırt edemiiyosan oda senin sorunun kardeşim.

11. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Sorun şahsımda yok diyorsunuz o zaman size bir tavsiyem var bu belirttiğiniz oyuncular oyundayken onlarla savaşırken birde ekran videosu alıp bunu buradan bizlere ulaştırırsanız videoda gerekli incelemeyi yapıp karşı oyuncu bahsettiğiniz haksız uygulamalar kurup size bunlarla saldırıyorsa gerekli cezası verilir. Şuan buradan size yardımcı malesef olamıyoruz dediğimi boş vaktinizde yaparsanız bizler içinde iyi olacaktır.

Üslubunuza dikkat edermisiniz ? Sizin sorduğunuz soru :

Şu an açık arttırmada olan krediye bakarmısınız ?
    Bu kadar krediyi nerden nasıl buluyorlar ??

Kim yanlış anlıyor, kim okumadan cevaplıyor ? önce sorduğunuz soruyu nasıl sormayı düşünün sayın @.Paradoks. Smodum gereken cevabı vermiştir. Ancak iyilik bizlerde kalsın size tekrar açıklayayım oyundaki sıralama ya sahip (full gelişmiş hiç bir ekipmana ihtiyacı olmayan ) oyuncular kredilerini nereye harcamasını öneriyorsunuz ? Haliyle bunlar yıllardır birikiyor savaşta olduğu oyuncularla rekabete girmek için bu güçlendiricileri sürekli almaktadırlar. Ayrı yeten bizler bu forumda oyunculara yardımcı olmak amacıyla bulunmaktayız bilmiyorsanız buyrun moderatörlerin görevleri:

Forum Moderatörün Görevleri;

• Forum kurallarının takipçisi olmak.
    • Üyelerin bütün yazılarını takip etmek.
    • Takımı dışarıya doğru temsil edebilmek.
    • Forumda üyelere önerilerin ve girişimlerine yardımcı olmak.
    • Görev saatlerinde mutlaka görev başında olmak.
    • Forumda sorulan sorulara cevap vermek, gerektiğinde forumdaki anlatımları göstermek.
    • İçeride Darkorbit hakkında yenilikler üzerinde çalışmak.
    • Konu anlatımları hazırlamak görsel sunumlar yapmak.
    • Gerektiğinde üyeleri uyarmak ve / veya cezalandırmak.
    Konu Genel Konular bölümüne açılmıştır. Bunu da göz önünde bulundurarak sizi biraz üsluba davet ediyorum. Oyuncumuz haksız kazanç yapan diğer oyuncuları şikayet etmek için foruma başvurmuş bunu merkeze iletecek takım biziz bunun umarım farkındasınızdır.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ocak 2019
  12. ateistkeci

ateistkeci User

Skylab'dan sürekli olarak kasılmaları mümkün bayağı uzun sürmüş olsa bile yapılabilecek bir şey

13. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Bu görevlerinizin içinde her başlığa müdahale edip tartışmalara dahil olmak yok !
    Yani sizler bu chat ortamının (forumun) hakemlerisiniz , hakemler müdahil olmaz kural ihlali varsa müdahale eder , ancak sizler her başlığa bir şeyler yazmayı (alakalı , alakasız) alışkanlık haline getirmişsiniz..
    Ayrıca bizlere "İYİLİK" ettiğiniz yok , işiniz bu olduğu için burdasınız.
    İyiliği , biz oyuncular bigpoint'e para kazandırarak yapıyoruz , bilmem anlatabildim mi..

Gelelim asıl konuya ; Bu yazacaklarım oyunda aktif olarak oynayan oyuncu arkadaşlaradır , açık arttırmaya milyarlarca krediler basan oyuncular general , albay değil , hatta oyunda fazla görünmeyen oyuncular.
    Ben , oyunda bir açık olabileceğini düşünerek yazmıştım ilk mesajımı , belki diğer oyuncu arkadaşların da başına gelmiş olabilir diyerek, tıpkı gizli harita gibi..

iyi oyunlar

Kazvanos bunu beğendi.
  14. Labirent

Labirent Guest

Oyuncuların sorularını bir moderatör olarak değil bir insan olarak cevaplıyoruz. İsminizi not aldım bir daha (isteğiniz üzere) hiç bir konunuza sorunuza cevap vermeyeceğiz.

İyi forumlar

15. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Vayyy , tehdit hee :)
    Zaten ben de buraya sizi eğlendirmeye geliyordum , kendimi değil.
    ALLAH razı olsun , inşallah sözünüzde durursunuz..

16. Labirent

Labirent Guest

Oyuncuların istekleri bizler için önemlidir.
    Estağfurullah bir tehdit olarak algılanmasını istemem.

İyi forumlar

17. uzayl80

uzayl80 User

bazı modlar taviz vermez onun yerine cezayı tercih ederler saolsun labirent biraz insaflı bu konuda + :)

.Paradoks. ve Labirent bunu beğendi.
  18. .maxpayne

.maxpayne User

evet başka mod olsa cezayı yemiştin

Labirent bunu beğendi.
  19. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Neyin tavizi ?

Neye ceza verecek ?
    Gerçekten buraya modları eğlendirmeye geldiğimi mi sandın ?

Labirent bunu beğendi.
  20. ama ben bu işten harbiden işkilenmeye başladım tesadüf diyecem olmuyor tam adama sıkıyorum tam kesicem bağlantı sorunu veriyor internetimde sıkıntı var dicem bugun 0 lag oldu ping imde iyiydi.Boyle tesadüfler mi desem şansızlıklar mı desem çünkü darkorbite göre hile olma ihtimali yok hepde savaş anını bulur kasılırken felan çok çok nadir olur.

bide biz nasıl denk getirelim bu anlık olayları video kaydına sonuçta anlık olan bir şey 7/24 video altına alınmaz ki oyun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.