Oyuncuların haksız kazançları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kazvanos tarafından 17 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _ALPHA_

_ALPHA_ User

Merhaba @_Seyyah_

Forum ekibi olarak her konuya yazmaya özen gösteriyoruz çünkü size en doğru bilgiyi sağlamaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra bazen fikirlerimizi de belirtiyoruz, forum ekibi uzun süre tecrübe sahibi oyunculardan oluşmaktadır. Burada da tek amacımız alternatif yollar sunmak ya da en iyisini göstermeye çalışmak. Umarız size de farklı sorularınızda/sorunlarınızda yardımcı olabiliriz. :)

İyi oyunlar.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Geçmiş zamanlarda bazı hile yapan oyuncular bir şekilde milyarlarca, trilyonlarca krediye sahip olabiliyorlardı. Lütfen kişinin oyun saatini kontrol edin, eğer şaibeli bir durum varsa support ekibi ile iletişime geçiniz. Durum incelenerek gerekli işlem yapılacaktır.

İyi forumlar.

Merhaba,

Ne taviz mi? :D

Ban getirin ordan :D:D:D

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 19 Ocak 2019
  3. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Teşekkür ederim

Ben supporta şikayet etmek için yazmamıştım mesajı , sadece oyunda böyle bir açık varsa diğer oyuncuların fikrini almak için yazmıştım.
    Size de teşekkür ederim.

_ALPHA_, .Paradoks. ve Labirent bunu beğendi.
  4. uzayl80

uzayl80 User

bende 2 gündür puan kasıyorum fakat ne iş anlamadım puanım hep aynı :p bi nanelik var bu işte hayırlısı umarım şu darko biran önce hile sorunlarını ortadan kaldırırda bizler rahat ederiz hakkmızla biyerlere gelmeye çalışıoz fakat hileciler falan işi dahada beter hale sokuyor acilen çözüm şart bu olaya

5. CSOYLU

CSOYLU User

2 gündür cubi ve bos talon dönüyorum yaklaşık 1 milyar, sayıyla 1.000.000.000 credi kastım. Önümde 60 tane hades var Allah bilir kaç milyar kredi daha gelecek. 5 milyar credi çok fazla değil yani. Bende sorun yaşadım ama savaş konusunda acemi olduğum için aklıma farklı bişey gelmedi. Ölürken çok çok geç doğuyor gemi o hep sorun bende.

6. Ketolar

Ketolar User

Aksi durum zaten verdiği hasar değil aldığı nişanla oluyor. Fare ile nasıl bana hemen tıklayıp saldırabiliyor zaten bu kişi?

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Size ufak bir bireysel açıklama yapacağım, bundan 2 yıl önce oyunu bireysel ve klanım'la beraber deli gibi oynayan biriydim. Gece gündüz kapı döner artık nerden ne çıkacak, anında karşılık saldırı verebilecek kadar elim sıcaktı. Oyunda bazen bana bile hile dedikleri oluyordu ve oyunu yaklaşık 2009'dan beri oynuyorum, çok iyi oynayanlar da oluyor. Ben oyuna artık okulumdan ve görevimden dolayı çok az vakit ayırabiliyorum. Eskisi gibi kamufle bir oyuncuya tıklayamıyorum saniyesinde :( Bu iş biraz da mekanik işidir açıkçası.

Oyunda hile kullanan yok mu, vardır elbet ama bunu hemen tıkladı yakaladı diye oyuncuya hileci damgası vuramayız. Bunun için çok fazla algılama yapılmalıdır.

Naçizane fikirlerim bu yöndedir.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ocak 2019
    _ALPHA_, .Paradoks. ve Ketolar bunu beğendi.
  8. doprettin

doprettin User

vay arkadaş 3-4 sene yüzüne bakmadık hala mı bot var? o zaman da botlarla mücadele vs vs deniyordu, hiçbir şey değişmemiş. ne olduğunu ben size söyleyeyim, siz ne olacağını tahmin edin: bir ara npc'den fazla bot varken banlamaya başladılar, tam oh derken bi baktık ki, kimi bot kullanıcılarına sadece 50% tp/şp kesintisi, sınırlı ve kısa süreli hesap kapama gibi cezalar geldi. adamları oyundan atamadılar, kalantorların hesapları kapayamadılar. senelerce bot kullanıp oyunda almadık item bırakmayan tipler 100k 100k vurmaya devam etti. sonra ne oldu? eskiden ekranda görülen online oyuncu sayısını bile kaldırdılar rezilliğin boyutu belli olmasın diye. çünkü haritalar boş tarlalara dönmüştü bile. eh, yine farklı bir şey olacağını sanmıyorum. bir ara daha da komikti tabi, haritalar bottan geçilmezken forumda/chatte filan "bot yoktur, hepsi banlanıyor" vs diye kesip atıyorlardı. ısrar edeni de chatten/forumdan şutluyorlardı :)

9. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bizler forumu düzenlemekle görevliyiz. Emin olun ki öyle bir hakkımız olsa bunu biz daha önceden yapmış olurduk. Merkez ekibin kontrolünde bunun çözümünün sağlanacağını düşünmekteyim.

İyi forumlar

_ALPHA_ bunu beğendi.

10. hala aynı haklı konuşanı 9 köyden kobuyorlar ben albay hesabımı silcem bugn yarın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.