Oyuncuların tavırları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bleed5 tarafından 17 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bleed5

bleed5 User

şu oyuna başladığımdan beri aynı şeyi yaşıyorum arkadaş ben bu oyunun içinde neden hep bu kadar geri insanla karşılaşıyorum boss kristallon kesiyorum canı sonuna geliyor bir tane ileri zekalı arkadaşımızda izliyor bitmesini bekliyor canı bitecekken gelip beni kesiyor sonra tallonu bu tip karaktere ne denir çok merak ediyorum 1 kere olsa eyvallah diyip geçicem de 10 tane de 7 sinde bunu yaşamak nedir.

Biraz Karakter öneriyorum bu arkadaşlara. (çocuklara desek daha doğru olurda neyse)

FlamesLordTR, Düzenbaz ve WHlTE bunu beğendi.
  2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Konu başlığınızı düzenledim kurallar gereği ve konunuzu daha uygun bulduğum yere taşıdım.
    Malesef insanoğlu içlerinden düzgün olmayanlar çıkıyor :) Sizde aynısını ona yapsanız birdaha yapmaz bence :)

İyi forumlar

Düzenbaz bunu beğendi.
  3. bleed5

bleed5 User

Biz yapamıyoruz malasef ezik kalıyoruz :)

4. Düzenbaz

Düzenbaz User

bunlar hertürlü şeyi hak ediyor aynısını sende yap ona , venom at kaç x4 x6 gir bıktırana kadar uğraş bu tiplerle ****** çünkü

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ocak 2019
  5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Forum kurallarına uyarsanız sevinirim :)
    Malesef bizlerinde yapacak birşeyleri olmuyor size önerim aynı durumu tekrar yaşarsanız server ve konumunuzu bildirip konu açarsanız oyuncularımızdan destek alabilirsiniz böyle kişiler için :)

İyi forumlar

6. korsandayken eicim arkadaşım sıkıyor neden sıkıyorsun git takıl npc kes
    birde canım azken kesiyor :mad:

7. daha 5 level olmama rağmen adamlar zevk için patlatıyor gemimi tam ergen mafyasına düştüm

8. savaş oyunu 10 bin düşman kesme görevi almışsa nepsın :/

9. uzayl80

uzayl80 User

npc keserken benide kesmeye calışıyorlar basıyorum kalayı mermiyi onu yapanlar insan değil agır tabir kulancamda terbiyem müsade etmiyor :p

Labirent bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

uhh uhh biraz daha dikkat ;)

11. tr1-5 de böyle birşey yok oyunda yavaş yavaş bir kültür oluşmaya başladı kimse dokunmuyor eziklere 4-5 te pala da kimse sıkmıyor birbirine hatta sıkana bütün şirket ler birden sıkıyor :D hangi server acaba sizinki ?

Labirent bunu beğendi.
  12. Emin misin? Kamufle olarak kenarlardan topluyorum. Adam kamuflemi bozuyor sonra da beni kesiyor.

Labirent bunu beğendi.
  13. uzayl80

uzayl80 User

adamda sinek varsa sen kamufleysen kamun bozulur zaten

Labirent bunu beğendi.
  14. Sinek ile kesmedi, Goliath ile kesti.

Labirent bunu beğendi.
  15. uzayl80

uzayl80 User

kamu bozucu falan atmışdır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.