Bug / Oyun hatasi Oyuncuların Üzerine Tıklanmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve abdullahbac tarafından 16 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün 5-3'e gittiğimde fark ettim. Pala'ya bırakılan bazı bot gemilerinin üzerine tıklanmıyor... Hedef seçimi yapamadığımız için dolayısıyla imha da edilmiyorlar. Sorun sadece bende mi yoksa herkeste mi? Deneyebilirsiniz.

2. [ACRUX]

[ACRUX] User

ne yani potları korumayamı aldılar diyorsun.

3. Bir tane Citadel gemisini 2 defa imha ettim. Üçüncü kez portalda doğdu, hedef seçmek için üzerine defalarca tıkladım ancak saldıramadım. Yine başka bir Citadel gemisine yanından geçerken tıkladım ama bu da başarısız oldu. Acaba lagdan dolayı mı? ***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2020
  4. BlueSparkk

BlueSparkk User

Oyunda kısa süreli bir lag vardı. Ema atan, insta atan hiç kimsenin üstüne tıklanmıyor. Siz bunu ilk defa bugün fark ettiniz, biz bu sorunu 2 haftadır yaşıyoruz :) Botların güncellemesi değil, oyun sorunu. ***
    Adamlar şöyle bir şey yapıyor. bu sorun olduğunda tek başına istasyon kesiyor. ***. gerçekten büyük bir sorun ama çözülecek diye bekliyoruz :(

abdullahbac ve lllecelll bunu beğendi.
  5. Yanıtınız için teşekkürler.

BlueSparkk bunu beğendi.
  6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Sorununuz büyük ihtimalle lag'dan dolayı kaynaklanmaktadır. Tekrardan böyle bir sorun ile karşılaştığınızda Buradaki konuya bakarak HAR dosyalarınızı lütfen Support ekibimize gönderiniz.
    Bu gibi sorunları HAR dosyalarınızı alarak Support ekibimize iletirseniz Teknik ekibimiz sorunları çok daha hızlı çözebilecektir. İlgili konuya Buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca forum içerisinde her hangi bir şekilde oyundaki problemden kaynaklıda olsa bug hakkında yazı yazmak ve paylaşmak yasaktır. Bu sebeple mesajınızı düzenledim lütfen tekrarlamayınız. Bu gibi sorunlarınızı lütfen Support ekibimize bildiriniz.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.