oyuncunun vergisini kapatma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Default001.ini tarafından 5 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

fikriniz nedir?

1. olsun

oy sayısı 19
    65,5%
  2. olmasın

oy sayısı 10
    34,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeni klan ödemeleri güncellemesi malum en çok pahalı ihaleler için klandan yardım alanları vurdu kişi max 250 m alrken bir sonraki haftaya kadar o paranın büyük bir bölümü vergi olarak gidiyor ve süreç uzuyor

bunun için şöyle bir şey yapılsa nasıl olur para atma yetkisi olanlara bir seçenek eklense ve duruma göre bir oyuncudan vergi alımını durdurabilse nasıl olur?

yani şöyle diyorum mesela klanda 10 kişi var 1 i pahalı bir ihaleye girecek adam vergi
    öderse malum süre uzayacak ve bunun için mesela başkan gelse tüm üyelerin bir listesi olsa seçenekler kısmından o adamın ismini işaretleyip vergiyi kapat dese klanda o adam için aksi işlem uygulanana kadar aktif vergi oranı onu etkilemese nasıl olur?

yani tabi bazı sıkıntıları da olabilir ama bu sıkıntılar klan içerisinde halledilebilir diye düşünüyorum

doѕвαğα bunu beğendi.
  2. kredisi cok olan gece alacağı şeye bassın sabaha kadar geçmezlerse sabah vergi kesiminde krediside kesintiye uğramaz

3. Prophecy

Prophecy User

geçerlerse

4. cimri olmayın bu kadar :D

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Olabilir.Sırf bu yüzden klanlara girmem tek başıma oynuyorum diyebilirim.

İyi forumlar

6. Şu klanlarda kısıtlama beni çok kötü etkiledi. Bu zamana kadar sömürüldüm sıra bana geldi kısıtlanma konuldu.

7. Kredinizi vergi saatinden önce basın, vergiler toplandıktan sonra teklifiniz geçilirse kredinizi alırsınız her türlü gerek yok -1

8. Prophecy

Prophecy User

cimri olmayın ne demek!!!

9. yorumlar için teşekkürler.
    bu arada vergi kesintisinden önce basın demişsiniz ama bazen tek bir haftada alınan para yetmiyor yani diyelim sizin 500 milyon krediniz var alacağınız ürün ortalama 1 milyar krediden gidiyor diyelim bir sonraki hafta klandan 250 milyon geldi diyelim ancak sizin bir 250 ye daha ihtiyacınız var işte sorun burada 2.haftaya kadar o para eriyor vergiden önce bassan da ürün sana geçmeyebilir adam yüksek teklif vermiştir teklif veremeyince bu sefer para vergiye gider.
    e tabi bir de vergiden önce ihaleye girme işiyle kim uğraşır ya da hergün kim uğraşabilir bilemiyorum

10. sadece vergi vermek isteyenler verse istemeyenler vermese güzel olur +1

***başkentli*** bunu beğendi.
  11. klana 5m veriyor en az veren benim ama klan max 5 m atılıo gunluk vergim bazen 10m çıkıyor nerdeyse 2 kat verioyrum sen fikrin guzel gibi

[-_HaNıM-AGA_-][£d£] bunu beğendi.
  12. en çok sana koydu???
    bana 2 milyar atılacaktı :) atılamadı

üzerine irislerim patladı kredi atamadılar geldi 1-7 de kastılar 1 saatte 75 milyon falan kastık ama albay adamdan ne isteyecem dedim gerisini ben hallederim gidin adam falan kesin.

kısaca senden beteri var kardeşim

13. tşkler kardeş

14. oldu ben hiç vergi vermem onlar versin birikince bana verirler zeki çocuk

15. Cimrilikle alakası yok ... bizim klanda %1 vergi oranıyla benden 11m kredi kesiliyor ... Yani bende 1.1 milyar kedi var ben bunu vergi alınmasın diye neye basayım ?? ve üstüne üstlük vergi saatinden sonra elimden alınacak ... Hiçç kalıpta bana ayrı ayrı şeylere bas deme o yolları geçtik biz o da olmuyor ...

16. O zaman vergiyi %0 yaparsın olur biter..!-1

17. Merhaba ,

İmza kısmınızı yeniden düzenleyiniz. İmza kısmında video bulunduramıyorsunuz.

İyi forumlar.

18. slm çevrim içi olan varsa yetkililerden biraz ilgilenebilirmi

19. Katılmıyorum, o kadar da abartılı değil 1 milyar credin olsa %5 vergin olsa sanırım 50m ödüyorsun, ama adamda 1 milyar credits varsa 50m credi çok önemli değil.

20. Olumlu katılıyorum +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.