"Oyuncuya Savaş Aç"

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DΣΛTΉ tarafından 16 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyunculara savaş açılsın mı?

1. Evet çok iyi olur

oy sayısı 10
    41,7%
  2. Hayır gereksiz

oy sayısı 14
    58,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DΣΛTΉ

DΣΛTΉ User

Klanınız ile başka klanlara savaş açabiliyorsunuz, klanı olmayan oyunculara'da savaş açılsa güzel olmaz mıydı? Savaş açılan oyuncu adı kırmızı görünecek.
    Savaştan önce: Oyuncu_Adı
    Savaştan sonra: Oyuncu_Adı
    Resim:

2. Bilemiyorum ama karalisteye alındıktan 1 ay sonra kırmızı gözüksün yoksa herkes tp şp kasar.

3. DΣΛTΉ

DΣΛTΉ User

tp şp kasmaya engel olmak için mesela 1 günde en fazla 5 oyuncuya savaş açılabilseydi?

4. Yok öyle olursa daha kötü olur :)

5. DΣΛTΉ

DΣΛTΉ User

1 ay çok uzun ama :)

6. O bir öneri süre hakkında bir öneri yapamayacağım.

7. Hayır diyenleri dışlıyoruz muhteşem fikir :)

8. yeni oyuncuların güçlü olanlardan tek kurtulus yolu - seref bunuda kaldırırsan x-2 den dısarı kımse cıkamaz olmamalı.

9. DΣΛTΉ

DΣΛTΉ User

yeni oyunculara savaş açılmasını engellemek için en az 10 seviye oyunculara savaş açılabilseydi?

10. bana kalırsa yenı oyuncu tabırını deyıstırmek ıcın en az16 sv ye altına savas acamaman gereklı 10lvl bıse deyıl 1 flakslı gemı bıle 1 gunde 10 lvl olabılır

11. DΣΛTΉ

DΣΛTΉ User

veya şöyle: kayıt olduktan sonra 60 gün boyunca savaş açılamasın sana

12. baran7

baran7 User

gereksiz bence 2 tarafta onayalr savaş şeref kazanılmaz bu şekilde
    herks şeref kasar

13. savaş açtığın oyuncu tp şp vermesin tek çözümü:)

14. Sennar23

Sennar23 User

bence olmamalı nedeni ise şu şirketler kendi kenidne girecektir bu durumda :D

15. melih

melih User

iyi fikir bende aynı fikirdeyim klansız oyunculara savaş açamıyoruz - yememek için de kesmiyoruz +1

16. katılmıyorum tr1 de vru yu bilen bilir birde bu sistem gelir vru asla ayağa kalkamaz.

17. saalih134

saalih134 User

aklımı okudun :D ztn tr5 teyim ilk klanında savaş açmadığım oyuncu kalmaz :D

18. aynı bunu solecektim walaha

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.