Bug / Oyun hatasi Oyunda Bağlantı Gidiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ✮γλოγλო✮ tarafından 22 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda devamlı bağlantı gidiyor bunun nedeni nedir acaba düşüp düşüp duruyoruz.

2. WanKÜ1

WanKÜ1 User

Evet arkadaşlar ya sürekli düşüyoruz oyundan bi ilgilenirmisiniz rica etsek bu durumdan rahatsızız oyuncular olarak

3. Oyun içindeyen mi oyun sekmesi altta açıkken mi? Altayken düşmesi normal sistem afk gemileri kendi atar çünkü. Oyun açıktayken düşmesinin belli sebepleri olabilir

Vınn tarzı bir internet sağlayıcısı kullanıyorsanız elbet sık sık kopma olacaktır, yavaş gelir,
    İnternet hızı düşükse yada akk yi aştıysanız düşebilir,
    Modeme uzak bir yerde bulunuyorsanız düşebilir,
    Aynı anda indirme yapıyor ya da video izliyorsanız düşebilir,
    Birden fazla bilgisayar telefon ya da tablet bağlanıyorsa düşebilir,
    Modem ile aranıza canlı cansız herhangi bir obje girdiyse (kanepelerin yerini değiştirmekten odaya asılan bir aynaya ya da oturan misafire kadar etkiler) düşebilir,
    Bilgisayarı uzun süredir açık tutuyor ve kullanıyorsanız düşebilir,

Ya da en çok karşılaşılan durum, etkinkliklerden dolayı olan gün içi resetleridir. Bu sırada serverdaki tüm gemilerin bağlantısı düşer.

Bu bilgiler kapsamında yaşadığınız bağlantı düşmesi nasıl oluyor bilgilendirirseniz sevinirim.

4. Aynı sıkıntı bendede var oyunla ilgili şimdilik

5. Sorun oyunculardan kaynaklanmıyor. Oyunda problem var. Çözmeleri lazım. Kapıya girmiyorum bağlantı gidecek diye

6. Lütfen cabucak düzeltin şunu herkeste aynı baglantı kopuyor

7. bu sorun bendede var anlamadım benden kaynaklana bişi yok bilgisayarın temiz modem dede sıkıntı yok oyunda bi sıkıntı var ne zaman düzenlecek admın yokmı

8. Chatta falanda muhabbet dönüyor. Siz mesajı yazdıktan sonra bu komaları bende yaşamaya başladım ve korkuttu. İndirim paketialdım yarın 5 tane zeta arka arakaya yapıcam ancak bu keslimeler korkutuyor. Paket yanacak bu gidişle.

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Kısa süreli bir hata olmuş olabilir. Şu anda devam etmiyor. Ayrıca oyunu reset gelmiş olabilir. Reset geri sayımı gözükmüyordu en bildiğim kadarıyla böyle bir sorun vardı.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.