Oyunda bağlantı kurulamıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ____SKYLİNE tarafından 24 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. değerli adminim anasayfaya girdim fakat oyunda bağlantı bir türlü kurulamıyor.sürekli f5 atıyorum.sonuç değişmiyor

VENUS-BELEDIYESI bunu beğendi.
  2. Merhaba ;

Oyunda şuan herhangi bir problem bulunmamaktadır. Çerezlerinizi temizledikten sonra tekrar deneyiniz.

3. HiRoŞiMa

HiRoŞiMa User

bende çerezleri temizledim adobe yi yükledim javayıda ama bi türlü olmuyor ne yapmam gerek

4. Merhaba ,

Tam olarak ne tarz sorun yaşıyorsunuz yada nerede sorun yaşıyorsunuz daha açık yazarsanız iyi olacaktır.

İyi forumlar.

5. zirve

zirve User

kıyamet mod araştırmadan hemen sorun yok deme 1 haftadır oyunda sıkıntı var git bi tsye gir öğren bune rahatlıktır

6. Merhaba ;

24 Aralık tarihinde herhangi bir problem yoktu. Fakat şuan oyunda ufak tefek donmalar mevcut evet, bu da Teknik Ekibin bilgisi dahilindedir. En kısa zamanda çözüme kavuşacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kilitlenmesi uygundur.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yazılanı tam okursanız anlarsınız.Modumuz sorun yok dememiş.Ne tür bir sorun yaşıyorsunuz açık olarak yazarsanız demiş.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.