Bug / Oyun hatasi Oyunda Bir Sorun mu Var?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Bir_İhtimal_Daha_Var tarafından 8 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaklaşık 2-3 saattir ne istemciden ne webden oyuna giriş yapamıyorum. Herhangi bir hata da almıyorum yalnızca giriş seçeneğine bastığımda aynı ekrana geri atıyor. Aynı durumda olan veya nedenini bilen var mı?

2. oben

oben User

sorun yok ön belleği bi temizle modem resetle dene istersen daha olmadı istemciyi kaldır yeniden kur diyecem sağı solu belli olmuyor buseferde daha değişik hatalar alman muhtemel ama bende sorun yok giris sorunsuz.

3. İstemciyi silip yüklemek harici hepsini yaptım siteden de giremediğim için istemci ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Farklı bir ağa bağlanıp girmeyi denedim yine olmadı. Şifre değiştirdim denedim yine olmadı :D Hesabımda bir sorun var sanırım.

4. smoonrise

smoonrise User

Muhtemel hesabın ceza almış olabilir . Açıklanan bir genel ceza yok bot bug hile gibi yakın zamanda çok fazla gemi kestin yada fazla sayıda birisine patladın ise pushing banı almış olabilirsin veya chat üzerinden yazdıklarından dolayı ceza almış olabilirsin ırkçılık tehdit pedofili ağır ailevi küfürler v.s. gibi söylemlerden veriliyor diye biliyorum . En doğru ve sağlıklı cevabı support verebilir iletişim kurup öğrenmek lazım .

5. Chatten zaten banlıyım, arada 5-3 te 4-xlerde falan bot kesiyorum o da 10-20 gemi en fazla bu yüzden değildir umarım. Ayrıca supportta başka bir konu ile alakalı son mesajımda hesabıma giriş yapmadan mesaj attığım için yardımcı olamayacaklarını söylemişlerdi. Şu an istesem de giriş yapamıyorum ama yine yollayayım bakalım ne olacak.

Support üye adı ve id numarasını istiyor. Ad tamam da giriş yapamadığım için numaraya erişemiyorum. Edebiliyorsa bir moderatör bana yardım edebilir mi lütfen?

Supporta istemciden girince numara yazmama gerek kalmadı. Konu kilitlenebilir supportun cevabını bekleyeceğim.

Son düzenlenen: 8 Mart 2021
  6. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Konu Talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.