Bug / Oyun hatasi Oyunda ciddi bir sorun var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SELAHADDİN_EYYUBİ tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adam kovalıyorum porttan atlıyor peşinden atlıyorum o an benim gemi kitleniyor kalıyor öyle adam göz göre göre kaçıyor gidiyor.Gemi kilitlenip kalıyor derken yani gemi hareket ediyor ama hiçbir tuş çalışmıyor öyle gemi boşlukta süzülüyor.Sadece konfi değiştiriyor başka birşey yok.Çıkış alma tuşuna basıyorum,çıkış mümkün değil gibisinden birşeyler geliyor ekrana.Çarpı tuşundan kapatıyorum o geminin oyundan atma süresini beklemek zorunda kalıyor ki anca girip de gemiyi hareket ettirebilelim.

Son düzenlenen: 3 Temmuz 2015
    D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  2. bu sorun 3d açık iken mi meydana geldi merak ettim de.

3. Yok 3D gelmeden önce de böyle sorun vardı.3D perşembe günü geldi bu olay çarşamba gününden beri var yada en azından çarşamba gününden beri benim başıma geliyor

4. bana kalırsa flash playerınızı güncelleyip ve çerezlerinizi siliniz.Bu sorun bana internet hızından kaynaklı bir sorun gibi geldi şayet benim de bir aralar buna benzer sorunlarım vardı.

5. Sorun genel kardeşim

6. Bendede aynısı oluyor porta geliyorum j ye basıyorum atlamıyor.

oyun bazen öyle hale giriyor ki kitleniyor. (hiç bir tuş çalışmıyor)

7. pettide aktif edemiyorsun bazen.kilitleniyor. çıkıp girmek zorunda kalıyorsun.

8. -yeter123-

-yeter123- User

Oyun 3D'ye geçtiği için kısayol tuşları sıfırlanmış arkadaşlar.Ayarlar-Klavye bölümünden gerekli ayarları yapabilirsiniz.

9. 3D ye geçtim bende. Atlamada yada kaçmalarda tam oturmuyan bir şeyler var. Normal hızda atlamıyor saki. Portaldan sonra ufak donmalar oluyor. Hele geçen atlama cpu kullandım. Geminin arka plan bulunduğum haritada mini map atlamak istediğim haritada. Minimapte konumumu gösterek kordinatlar yok ancak haritada dolanabiliyorum. Hiç adamda yok.

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Oyun içindeki sıkıntıları support ve forum ekibiyle paylaşınız lütfen.Bunlar oyun yöneticilerine iletilecektir.Sorunlar üzerine çalışmalar yaparlar ve kısa sürede giderirler.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.