Oyunda CM Yada Admin Var Mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AKINCI_TAHA[İMHA] tarafından 5 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ************ adam 5 dakika boyunca aynı yazıyı değiştirip değiştirip yazıyor hakeza sabah 5-6dan 11 e kadar oyunda oluyorum 2 gündür adamlar ana avrat sövüyor çıkıp gidiyor 5 saat boyunca ne bir cm ne bir admin yok bu chatte. Ayriyetten Her haritada ortalama en az 3 bot var. 3 bl haritasında 2 dakika içinde 5 impulse kesmem gerekiyor ama haritada 10 tane bot olduğu için görevi yapamıyorum. Botların rütbe ortalaması binbaşı bu arada albay, general, kurmay binbaşı hepsinden var botta. Bot oyunun GİŞ'ine aykırı ise gereğini yapıp bot kullanan gemileri banlayın aykırı değil ise linki foruma sabitleyin herkes kullansın....

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ocak 2020
  2. Merhaba,

Sohbetde küfür eden o şahıs için report sistemini kullanmanız gerekmektedir.

Bot konusunda kullananlar için er yada geç birşeyler olacaktır. Şimdilik sizin diğer arkadaşlarınızdan yardım alarak görevlerinizi yapmanız gerekiyor. Yazdıklarınızda haklısınız.

İyi Forumlar.

3. SELOCAN

SELOCAN User

aynen giş kuralları deniyor ama orda kurallara uymayanlara yapılması gerekenler yapılmıyor aylardır yıllardır bişeyler olacaktır deniyor ama olmuyor çünkü olsa oyunda oyuncu kalmıyacak bunu bildikleri için ve oyunun sonu bsgo gibi olmasın diye bişey yapmıyorlar benim düşüncem bu şekilde esas sorun artık ya banlama olamsı gerekiyor çünkü normal oyuncular artık oyunu bırakmaya başladı adam akşama kadar botta akşam da geliyo hakkıyla kasılmaya çaılşan oyuncuları kesip duruyor yada resmi botun yapılması gerekiyor normal oyuncularda artık kendilerini bir şekilde geliştirebilsin.

4. AAAAAAA31

AAAAAAA31 User

5. Mr.User

Mr.User User

Konun kapanmış artık buradan sana cevap verim....

Video hakkında;

Sn.AAAAA31 o video hakkında CİMER aracılığıyla suç duyurusunda bulundum.

Savcılık Büyükçekmece Emniyetine beni yönlendirip, Siber suçlarda şikayet dosyası hazırlanmıştır.

2 hafta evvel bu süreç başladı.

Ben yapacağımı yaptım artık gerisi Emniyetin yeteneğinde.

Videoyu kaldırmak kolay. ben bilerek o videonun orada durmasını istedim. Youtubeye kaldırın diye bir istekte bulunmadım.

Bilginize...

6. Oyuncuları report et o saatte cm nin bulunması imkansız gibi bir şey eğer yok ben report ettim ama katlanamıyorum diyorsan chati kapayabilir veya oyuncuları chatten engelleyebilirsin

ateistkeci bunu beğendi.
  7. Genel olarak oyunda CM yok.

Support mail atsan da bakmıyorlar.

Tek çözüm chatini kapatmak.

8. ateistkeci

ateistkeci User

Tam olarak olay nedir ki bu kadar büyüdü?

9. Merhaba,

Konu ile ilgili gerekli cevap verilmiştir.

Kilitlenmesi uygun.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.