Oyunda düzelen birşey var mı?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Dontforgetme tarafından 27 Nisan 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzun zamandır oyunu oynamıyorum..Senelerdir tüm günümü yatırdığım oyunu yaklaşık 4 aydır oynamıyorum..

Bot, bug, tren, haksiz kazanc hala devam ediyor mu?
    Bir cözüm bulundumu?

Gercekten merak ediyorum..Umarım bunu sordum diye de ceza almam..

2. Yok be gözüm. Şu en eski ve tek oyunumuzun içine ettiler. Hiçbir şey yapılmadığı gibi elle oynamaya çalışan oyunculara saldırılar devam ediyor maalesef. Yani her şey aynı devam ediyor :(.

3. o zaman hala oynamamak en iyisi :) hileciler birbirleriyle yarışsın dursun :D

-yaw gökhan abiii sal bota gitsin yaw ne oynuyon elinle yaw elinle oynayan mı var yaw :D

Bir botcu kıllı maymun atasözü böyle derdi zamanında...Kazanmışlar :)

Anka_Mitralyöz bunu beğendi.
  4. Arsız (hırsız) güçlü olunca ; Haklı suçlu ( hain) olurmuş !!! O hesap işte..

5. Temiz oynayan biri olarak yazıyorum, arada bir bu konudan dolayı ağlıyoruz sonra gelip bizi pışpışlıyorlar sonra herkes aynı şekil oynamaya devam ediyor, değişen bir şey yok.:D

Anka_Mitralyöz ve Dontforgetme bunu beğendi.
  6. FANTOMARI

FANTOMARI User

oyunda değişen bir şeyler var tabi oda artık normal oynayan hiç kalmadı atık botlar kendi arasında kapışıyor.

7. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Bot kullanımına teşvikten uyarı işleminiz yapılmıştır lütfen bu durumlara girmeyiniz.

Saygılarımla,

Amiral34.

Mineral bunu beğendi.
  8. Amiral'im bizler mi teşvik ediyoruz yoksa siz mi birşey yapmıyorsunuz? "Kral çıplak" bunu hepiniz görmektesiniz ama söyleyen mi suçlu oluyor? Lütfen biraz adalet rica ediyorum. En azından bu paylaşımlara müsaade edin de azıcık içimizi dökelim. Çok mu şey istediğimiz.Saygılar..

9. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Bizim bir şey yapmadığımızı da nereden çıkardınız? Bunu gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Hayır oradan bakınca bir şey yapmıyor gibi mi gözüküyoruz her seferinde üstüne basa basa raporlandı diyoruz şunu da ekliyoruz "Ülke takımlarının bunları banlama yetkisi yoktur." neden inatla hala biz bir şey yapmadığımız konusunda bir fikriniz olmaya devam edebiliyor anlamıyorum. Biz buranın düzeninden sorumluyuz yeteri kadar kuralları esnetip sizlere dert dökebilme fırsatı veriyoruz. Bu zamana kadar burada taraf tutup haksız işlem yaptığımızı gördünüz mü? Görmediniz. Lütfen sizlerde bizlere karşı biraz daha anlayışlı biraz daha kurallara uygun davranın ki sizleri uyarıp cezai işlem uygulamak durumunda kalmayalım.

Mineral bunu beğendi.
  10. Mineral

Mineral User

11. Shirei

Shirei User

Evet.

12. UCB

UCB User

Buradan öyle görünüyor yada siz raporları yanlış yere yolluyosunuz heralde

Dontforgetme ve Anka_Mitralyöz bunu beğendi.
  13. Ya sabır ya selamet deyip devam edeceğiz demek ki!! İnsan bir kere doğar bir kere ölür. Oyunda da olsa gerçek hayatta da olsa insan kendisine yakışanı yapmalı ki kendisine olan saygısını korusun. Gerisi laf ı güzaf. Hadi kolay gelsin hepimize..

14. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Aksiyon almayan biz değiliz burada. Bir şeyler hakkında ithamda bulunurken kanıtınızla bekliyorum.

@KAMİLLER Bizlere karşı sitem edecekseniz üslubunuzu iyi bilmeniz gerekmektedir. Hesabınız döngülü bir şekilde süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

Konu amacından saptığı için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

15. bu hile yapanlar için önlem almayan oyun ekibi size soruyorum. biz elle alın terimizle oynayanlar kerizmiyiz

16. Shirei

Shirei User

Aksiyonu siz alın veya almayın, Buradan bakınca bir şey yamıyor gibi gözüküyorsunuz. Biz size bir şey ilettiğimiz zaman düzeldiğini görmüyorsak sizin de bir değeriniz kalmıyor, sorun çözülüyor mu? hayır o zaman konu bitmiştir.

Dontforgetme bunu beğendi.
  17. oben

oben User

oyunda tek düzelen senin olmayışın inşallah böyle devam eder sen olma tüm olumsuzluklara ben razıyım..
    bu arada kilidi kırıp yazdığım için üzgünüm yeni bir kilit vururmusunuz bu kilt çin kilidi galiba.

18. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Başarılı. :D

Yorum yok. :)

Camdan gel camdan. :D

Gerçekleri konuşana ceza yok. :) yalnızca biraz Forum kadromu ve benim durumumu anlasanız yeterli. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.