oyunda en hızlı uridium kasma ve tam elit olma önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve donanm tarafından 7 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. donanm

donanm User

arkadaşlar öncelikle ekipmanlardan bahsedeyim:
    7 iris 1 flax var( 8. irisi gelişmeden almak istemiyorum alsam da pek bir şey farketmeyecek çünkü)
    pet 6. seviye kamikaze 2 var diğerleri 1. seviye onları almıyorum 3 olmasını bekliyorum
    gemi goliath
    1 adet 3. seviye lf4
    10 adet 5. seviye lf3
    gerisi de (pet ve diroitler dahil) lf3
    13 adet elit hız
    8 adet bo2
    ekstralardan da bana lazım olan her şey var
    skylab 7. seviye hepsi
    14 arge dağıttım hali hazırda 10 argem var ama seprom olmadığı için kullanamıyorum
    15. seviyeyim
    sizce en hızlı nasıl kasılırım(tam elit olurum ya da 90-100k vururum)
    bu arada tr1 de oynuyorum

2. cubikonda kasıl sürekli kami 3 al ilk olarak cubikonda kasılman en iyi yöntem şuan bence etkinlik yokken her türlü cubikon en iyi kasılmadır cubikon beklerken de tallon filan kesiceksin hiç boş durmak yok rütbe puanın da artar kapı açmak için de verdiği uri paladyumdan iyidir bence paladyumda saatte 100gg toplarsın ve sıkılırsın rütbe vermez 100gg 7.000 uridium bi de indirim varsa mis gibi düşer saatte 5000 kasarsın en az x-6da ha bir de pvp de kutu toplamak var ama ben uyuz oluyorum onu yapanlara aslında en iyi öyle kasılırsın

3. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

İris sayınızı tamamlamanız ve ardından bo2 sayınızı tamamlamanızı öneririm.Cubikon gelişmekte olan oyuncular içinde çok faydalıdır.Şirketinizin x-5 ve x-7 haritalarında hem kutu toplayıp hem npc keserek daha hızlı uridium kasabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

4. donanm

donanm User

sanırım herkesin düşüncesi cubiden yana tamamdır teşekkürler

5. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konuya gerekli cevap verildiğinden konunun kitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.